Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartı Başvuru Yolları ve Özellikleri

Ziraat Bankası'nın harcadıkça bol puan kazandıran, düşük faizli, nakit avans çekilebilen, alışverişlerde fırsatlar sunan kredi kartı Maximum için başvuru yapmak çok kolay. Ziraat Bankası Maximum Kart başvurusu Ziraat Bankası şubelerinden yapılabildiği gibi çok daha değişik kanallardan da başvuru yapmak mümkün. Ziraat İnternet Şubesi kullanıcıları buradan Maximum Kart başvurusu yapabiliyorlar. Ziraat Bankası ATM'lerinden, 444 00 00 numaralı Ziraat Bankası Telefon Bankacılığı aracılığıyla ve 4747 SMS Şube'ye kısa mesaj atarak kredi kartı başvurusu yapılabiliyor. Kredi artı müracaatı yapanların fazla beklemesine gerek kalmıyor. Kısa süre içinde başvuruları değerlendirilerek sonuca kavuşturuluyor.

Alışverişlerde Maximum fayda sağlayan Ziraat Maximum Kredi Kartı altından kalkılabilir, bütçeyi sarsmayan ücret ve faiz oranlarına sahip. Ziraat'in ayrıcalıklı kartı alışverişlerde puan kazandırıyor ve taksit imkanları sunuyor. Ziraat Maximum kredi kartı ile düşük maliyetlerle nakit avans çekmek de mümkün.

Maximum dünyasının tüm avantajlarını sunan Maximum Kart alışverişi keyfe çeviriyor. Dileyenler kartlarını temassız özellikli olarak alıyorlar ve 35 TL ve altındaki ödeme işlemlerini şifresiz ve hızlı bir şekilde yapıyorlar.

Maximum Kart 200 binin üzerindeki üye işyerlerinde taksitli alışveriş yapma imkanı sunuyor ve puan kazandırıyor. Maximum Kart sahipleri için cazip kampanyalar ve indirimler düzenleniyor. Alışverişlerden kazanılan Maxi Puanlar daha sonraki alışverişlerde para yerine geçiyor.

İlk yıl ücretsiz olarak kullanılabilen Maximum Kart için ek kart başvurusu yapmak da mümkün. Ek kartlar da ilk yıl ücretsiz.

Ziraat Maximum Kart'ın hesap kesim ve son ödeme tarihleri kart sahibinin istekleri doğrultusunda belirleniyor ve değiştirilebiliyor. Kesinleşmiş olan dönem borcunun asgari ödeme tutarını ya da daha fazlasını ödeyerek kalan borcu kredilendirmek de mümkün oluyor. Ziraat Maximum kredi kartı ile 7 gün 24 saat istenilen herhangi bir zamanda nakit avans çekebiliyor.

İnternetten güvenli alışveriş yapmak için internet şubesine tanımlaması yapılmış Maximum Kart'la sanal kart üretilebiliyor ve bu kart aracılığıyla internet alışverişleri yapılabiliyor.

Kredi kartının hesap özeti olan ekstre posta yoluyla gönderilebildiği gibi SMS, e-mail veya faks yoluyla da iletilebiliyor.

Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartı borç ödemeleri Ziraat şubelerinden, internet şubesinden ve ATM'lerden kolaylıkla yapılabiliyor.

Ziraat şubelerinden veya internet şubesinden otomatik ödeme talimatı verilerek fatura ve kira gibi düzenli ödemeleri aksamadan gerçekleştirilebiliyor.

Ziraat Maximum Kart kopyalama, kaybolma ve çalınmaya karşı teminat altında olan bir kredi kartı olma özelliği taşıyor.

Hiç yorum yok: