Garanti Bankası Facebook Sayfasına Özel Kredi

Şimdi Garanti Bankası'nın Facebook sayfasını ziyaret edenler kazanıyor. Garanti'nin Facebook sayfasında yayınlanan çok özel kredi tekliflerini değerlendirenler avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatını yakalıyorlar. Garanti Bankası'nın Facebook’a özel düşük faizli kredi fırsatlarını değerlendirmek isteyenlerin yapmaları gereken şey çok basit: Facebook'tan kredi teklifini alanların e-mail adreslerine bir kod gönderiliyor. Bu promosyon kodunu kredi başvuru adımlarının dördüncüsüne geldiğinizde kredi başvuru formundaki yer alan 'promosyon kodu' bölümüne yazmak ya da yapıştırmak. Bu promosyon koduyla başvuru yapan Facebook kullanıcıları çok özel oranlardan yararlanıyorlar.

Garanti Bankası kredi başvurularında gelir belgesi ve ikametgah aranmıyor. Sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapılabilen Garanti Bankası ihtiyaç kredisi 30.000 TL'ye kadar olan tutarlarda kullanılabiliyor. Garanti ihtiyaç kredisi kampanyasında 36 aya kadar taksitle kredi kullanılabiliyor. Bordrolu çalışanlar ise 60 aya kadar taksitle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

Garanti Bankası'ndan 3.000 TL kredi 9 ay taksitle ve % 0,73 faiz oranıyla kullanılabiliyor. Krediyi kullananlar ayda 348,10 TL taksit ödüyorlar. 36 ay vadeli 10.000 kredi için ise % 0,93 aylık faizi oranı uygulanıyor. Kredinin aylık taksit tutarı 338,83 TL oluyor. 60 ay vadeli olarak 30.000 TL kredi kullanmak isteyen bordrolu çalışanlar ise aylık % 0,93 faiz oranından yararlanıyorlar ve 688,63 TL taksit ödüyorlar.

Kısa süre sonra sona erecek olan Facebook'a özel Garanti Bankası kredi fırsatını değerlendirmek için Garanti Bankası'nın Facebook sayfasını ziyaret ederek indirimli kredi teklifini almak yeterli. Facebook'a özel promosyon kodunu kullanarak kredi başvurusu yapanlar düşük faiz oranlarından yararlanıyorlar.

Hiç yorum yok: