Esnafa Nakit Avans 6 12 Taksitle Finansbank'ta

Esnafın nakit ihtiyacına hızlı cevap Finansbank'tan geldi: Taksitli Nakit Avans. Nakit sıkışlığı çeken esnaf şimdi CardFinans ticari kartlarıyla kolaylıkla nakit çekiyor, taksit taksit ödüyor. 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek Esnafa Nakit Avans kampanyasında 6 ya da 12 ay taksitle nakit çekim işlemi yapılabiliyor. Kampanya kapsamında CardFinans Business, KOBİ CardFinans Business ve CardFinans VadeKart ile nakit avans çekilebiliyor. Üstelik işlem ücreti öde yok. İşlem ücreti ödemeden kart limiti dahilinde uygun faiz oranlarıyla nakit avans çekilebiliyor. Tek seferde günlük 300 TL ile 4.000 TL arasında Nakit Avans kullanılabiliyor. Esnafa Taksitli Nakit Avans işlemi için uygulanan aylık faiz oranı ise % 1,19. İşlem ücreti ödemeden, düşük faiz oranıyla 6 veya 12 aylık sabit taksitle çekilebilen Taksitli Nakit Avans esnafın nakit sorununa hemen çözüm getiriyor.

Kampanya dahilinde kredi kartı nakit çekme limiti dahilinde Taksitli Nakit Avans çekilebiliyor. Taksitli Nakit Avans 6 veya 12 taksitli olarak geri ödenebiliyor. Anapara üzerinden nakit avans işlem ücreti alınmayan kampanyada uygulanan faiz oranı yüzde 1,19. Kullanılan Nakit Avans'ın geri ödeme sürecinde kredi kartı ekstresine yansıtılacak tutarların ekstreye yansıma tarihleri nakit çekim yapıldığında ATM'den verilen fişteki ödeme planından görülebilir.

geri ödemeler sabit taksitli olarak gerçekleşiyor. Taksit tutarının kredi kartının son ödeme tarihine kadar ödenmesi halinde işlem sırasında uygulanan faiz dışında herhangi bir faiz işletilmiyor. Kartın son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmazsa ya da ödenmesi gereken tutarın altında ödeme gerçekleşirse diğer kredi kartı borçlarına uygulanan alışveriş faizi işletiliyor.

Esnafa Taksitli Nakit Avans çekimi en yakın Finansbank ATM'sinden yapılabiliyor. Şubeden de Nakit Avans çekmek mümkün. Finansbank şube ve ATM'lerinin ayrıntılı adres ve iletişim bilgilerini öğrenmek için Finansbank web sitesini ziyaret etmek yeterli.

Esnafın nakit sorununa çabuk, hızlı ve pratik çözüm getiren işlem ücretsiz, düşük faizli Esnafa Taksitli Nakit Avans kampanyası bu ay sonuna kadar devam ediyor.

Hiç yorum yok: