120 Ay Vadeli Masrafsız Konut Kredisi Vakıfbank'ta

Konut kredisi masrafları dert olmaktan çıkıyor. Kampanyalarda sunulan faiz oranları ne kadar düşük görünse de konut kredilerinin masrafları yüzünden alınan krediler her zaman aynı hesaba çıkıyordu ve maliyetli oluyordu. Oysa şimdi düşük faizli ve masrafsız bir konut kredisi seçeneği var: Masrafsız Kolay SarıPanjur Kredisi. Üstelik 120 ay vadeli. Vakıfbank Masrafsız Konut Kredisi ürünü ile 120 aya varan vadelerde % 0,73'den başlayan faiz oranlarıyla ve masrafsız olarak konut kredisi kullanılabiliyor. Kampanyada kafa karıştırıcı hiçbir detay yok. Kredi masrafsız olarak sunuluyor ve iki faiz oranı seçeneği var: 60 aya kadar olan vadelerde % 0,73 faiz oranı uygulanırken, 120 aya kadar olan vadelerde ise % 0,75 faiz oranından yararlanmak mümkün. Faiz oranları görülebildiği gibi oldukça cazip ve üstelik kredinin toplam maliyetini yükseltecek kredi masrafı da ödenmiyor. Bu da krediyi kolaylıkla geri ödenebilir hale getiriyor.

'Masrafsız Kolay SarıPanjur ile Vakıfbank'tan 120 ay vadeli olarak 100.000 TL kredi kullansam maliyeti ne olur?' diyorsanız hemen söyleyelim: Bu vade ve tutarda bir kredi için aylık % 0,75 faiz oranı uygulanıyor. Kredi içim 200 TL İpotek Tesis Ücreti ve 600 TL Ekspertiz ücreti ödeniyor. Masrafların içinde olan DASK, Konut Paket Sigortası ve Ekspertiz Ücreti konutun bulunduğu bölgeye ve metrekare büyüklüğüne göre bir miktar değişiklik gösterebiliyor. Masrafsız Kolay Sarıpanjur Konut Kredisinde herhangi bir dosya masrafı sözkonusu değil. İpotek tesis ücreti ve ekspertiz ücretiyle birlikte kredinin aylık toplam maliyeti % 0,77 oluyor. Yıllık toplam kredi maliyeti ise % 9,24 gibi gerçekten inanılamayacak düzeylerde düşük oranlarda gerçekleşiyor.

Kampanya hakkında Vakıfbank şubelerinden bilgi almak ve şubelerden konut kredisi başvurusu yapmak mümkün. Düşük faizli, masrafsız, uzun vadeli olan kredinin taksit tutarları da kredi maliyetinin düşüklüğüne paralel olarak kolaylıkla karşılanabilir düzeylerde oluşuyor.

Hiç yorum yok: