Citibank Kredi Başvurusu Cepten ve İnternetten Yapılabiliyor

İhtiyaçlarını ertelemek istemeyenler, hayatlarını yenilemek isteyenler için 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi Citibak'ta. Bankanın sunduğu kredi ev yenilemekten tatile çıkmaya ya da çocuklarınızın masraflarına kadar istediğiniz alanda kullanılabiliyor. Dileyenler ise diğer banka borçlarını kapatmak için Citibank ihtiyaç kredisini tercih ediyorlar.

İstenilen her ihtiyaç için kullanılabilen Citi Bireysel Kredi başvurusu için Citibank şubesine kadar giderek yorulmaya gerek yok. Citibank Bireysel Kredi başvurusu cep telefonundan ya da internetten kolaylıkla yapılabiliyor. Kredi başvuruları hemen sonuçlanıyor ve para bir günde hesapta oluyor. Şubeye gitmeden kredi başvurusu yapanların belgeleri kapılarına kadar geliyor.

En fazla 48 ay vade ile ve minimum 349 TL veya kredinin %4'ü kadar dosya masrafı ödeyerek 30.000 TL kredi aylık % 1,09 faiz oranından yararlanarak ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Yine en fazla 48 ay vade ile ve minimum 349 TL veya kredinin %4'ü kadar dosya masrafı ödeyenler 25.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini aylık % 1,15 faiz oranından yararlanarak kullanabiliyorlar. Kampanyada kredi kullananlar maksimum 60 ay vade ile geri ödeme yapabiliyorlar. 30.000 TL kredi için aylık en az 5.000 TL, 25.000 TL kredi için ise aylık en az 3.000 TL geliri belgelendirmek gerekiyor.

Citibank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için E yazıp 2484 e SMS göndermek yeterli oluyor. Dileyenler ise Citibank'ın web sitesinden kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi başvurusunun ardından ön onay çok kısa süre içinde cep telefonuna geliyor.

Kampanyadan yararlanmak için Citibank ile yeni tanışmış olmak ve Citibank'tan daha önce kredi kartı ya da bireysel kredi almamış olmak gerekiyor.

Hiç yorum yok: