Toki % 20 İndirim Kredisi Halkbank'ta

TOKİ yeni bir indirim kampanyası daha düzenledi. Daha önce büyük ilgi gören borcunu erken kapatana indirim kampanyalarından bir yenisi daha başladı. TOKİ'den ev ya da işyeri satın alan ve kalan borcunu bir defada ödeyip kapatmak isteyen müşteriler bu kez % 20 indirim fırsatından yararlanıyorlar. TOKİ indirim kampanyası bu kez nisan ayında başladı ve 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Nisan-Mayıs 2013 İndirim Kampanyası başladı. Kampanyadan TOKİ'den taksitli olarak konut ya da işyeri alan ve geri ödemelerine devam edenler yararlanabiliyor. % 20 indirim fırsatından yararlanmak için 2011 yılı sonuna kadar vadeli olarak TOKİ’den konut ya da işyeri satın almış olmak gerekiyor. Satın alınan konut ya da işyerinin geri ödeme taksitleri en geç 2011 yılında başlamış olanlar kampanyadan yararlanabiliyor. Ödemelerini sürdürenlerden 12 aydan az taksiti kalanlar kampanyaya katılamıyor. Yüzde yirmi indirimden yararlanmak için kalan taksit sayısının 12'den fazla olması gerekiyor. Bu koşulları taşıyanlar kalan borçlarını tek seferde ödeyerek borçlarını kapatmak isterlerse 17 Mayıs tarihine kadar ödeme yapmaları halinde % 20 indirimden yararlanıyorlar.



TOKİ!nin bu cazip kampanyasından yararlanmak isteyen ve borçlarını % 20 az ödeyerek kapatmak isteyenlere kredi fırsatı Halk Bankası'ndan geldi. Halkbank'ın yeni kredi kampanyasıyla TOKİ'den ev ve işyeri satın alanlara borçlarını % 20 indirim imkanıyla peşin olarak kapatabilmelerini sağlamak için kredi veriliyor. Kredi uygun faiz oranları, masrafsız seçeneği ve 120 aya varan vadelerle sunuluyor.

TOKİ İndirim Kredisi ile örnek olarak 100.000 TL kredi çekenler geri ödemelerini düşük faizli ve dosya masrafsız olarak 120 aya varan vadelerde yapabiliyorlar. Dosya masrafsız seçeneği tercih edenler 120 Ay vadede % 0.73 faiz oranından yararlanırken, 500 TL dosya masrafı ödeyenler için aynı vade ve tutarda aylık % 0.72 faiz uygulanıyor. Kredi 36 ay, 60 ay ve 120 ay vadeli gibi değişik vadelerle alınabiliyor ve düşük faiz oranları tüm geri ödeme planları için geçerli oluyor.

Hiç yorum yok: