Nüfus Cüzdanıyla Denizbank'a Gidenler Hemen Kredi Kullanıyorlar

Denizbank'ın uzun zamandır büyük iligi görerek devam eden Cebimde Kredi kampanyaları kendisini geliştirip yenileyerek devam ediyor. Cep telefonu ile kredi başvurusu imkanı tanıyan Denizbank bu konuda hizmet getiren bankaların ilklerinden biri olmuştu. Cep telefonundan kredi başvurusu hakkının tanınması kredi dünyasında bir devrim niteliğindeydi. Denizbank bu konuda öncü bankalardan biriydi.

Şimdi Denizbank bir adım daha ileriye gidiyor ve cep telefonundan yapılan kredi başvurularına gelen onayı kesin onay olarak kabul ediyor. Herkesin bildiği gibi cepten yapılan kredi başvurularında gelen kısa mesaj cevabı bugüne kadar ön onay olarak kabul ediliyordu. Diğer bankaların da Denizbank'ın yeni uygulamasını takip edeceğini düşünüyoruz. Çünkü kredi kullanıcılarının yorumlarına bakılırsa ön onay sürecinin ortadan kalkması ve kesin onayın gelmesi kredi kullanma sürecinde müşteri lehine bir uygulama oldu. Son duruma göre cepten başvurunun ardından nüfus cüzdanı ile Denizbank'a gitmek yeterli oluyor. Şube tarafından başka bir belge istenmiyor, yalnızca nüfus cüzdanı ile şubeye gidenler hızlı bir şekilde kredilerine kavuşuyorlar.

Belki bilmeyenler vardır diye bir kez daha hatırlatalım: KREDİM yazıp 3280'e TC kimlik numarasını göndererek Cebimde Kredi başvurusu yapılıyor. Bunun ardından başvurunun cevabı cep telefonuna kısa mesaj olarak gönderiliyor. Bankanın cevabı olumlu ise bu kesin onay niteliği taşıyor. Bunun ardından sadece nüfus cüzdanıyla Denizbank şubesine gidenler hemen kredilerini kullanıyorlar.

36 aya varan vadelerde kullanılan kredide taksit tutarı 85 TL'den başlıyor. İlk altı ay boyunca aynı taksit tutarı geçerli oluyor. Sonraki ödeme döneminde taksit tutarı artıyor. 85 TL taksitli kredi imkanından yararlanmak için 4.000 TL krediye 36 ay vadeli olarak başvuru yapılması gerekiyor. Cebimde Kredi ile 15.000 Liraya kadar ihtiyaç kredisi kolaylıkla ve kefilsiz, evraksız olarak kullanılıyor. Denizbank'ın yeni uygulamasının kredi kullanıcıları tarafından olumlu karşılanması bekleniyor. Bu konuda müşterilerden gelen ilk yorumlar çok olumlu.

Hiç yorum yok: