Bonus Kart Migros Tansaş Kampanyası 4 100 TL Harcamaya 50 TL Bonus

Bonus Kart'ın Migros ve Tansaş kampanyası 10 Temmuz 2013’e kadar devam ediyor. Kampanya kapsamında farklı günlerde ve tek seferde 4 kere 100 TL ve üzeri harcama 50 TL bonus kazandırıyor. Harcamaların Bonus Kredi Kartı kullanılarak Migros, 5M Migros, Tansaş, Macrocenter ve Migros Jetlerden yapılması gerekiyor. Harcamaları yapmadan önce kampanyaya katılmak için SMS atmak gerekiyor. Bunun için MARKET yazarak 3340’a göndermek yeterli.

Sözkonusu numara Garanti Bonus için geçerli. Deniz Bonus sahipleri 3280'e,TEB Bonus sahipleri 4616'ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e,ING Bonus sahipleri 2205'e, Burgan Bonus sahipleri 8222'ye SMS atıyorlar. Mesaj metnine MARKET yazılması gerekiyor. Türkiye Finans Happy sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye SMS atarak kampanyaya katılırken Tekstilbank Bonus sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 0532 7524404'e kısa mesaj göndererek kampanyaya katılıyorlar. ABank ve PTT Bonus sahipleri ise daha şanslı, onların kampanyaya iştirak etmek içim SMS göndermesi gerekmiyor. Kampanya müşteri bazında devam ediyor ve müşteri bazında en fazla 50 TL bonus kazanılıyor. SMS mesajının bankada karta bağlı olarak müşteri adına kayıtlı olan cep telefonundan gönderilmesi gerekiyor.

Kampanya 6 Haziran tarihinde başladı ve 10 Temmuz tarihine kadar devam edecek. 50 TL bonus kazanmak için Bonus Kart ile Migros,5M Migros,Tansaş, Macrocenter veya Migros Jet'ten farklı günlerde ve tek seferde 4 kere 100 TL ve üzeri harcama yapmak gerekiyor. Migros Sanal Market'te de kampanya ile bonus kazanma fırsatı var ancak Migros Sanal Market'te kampanya 6 Temmuz'a kadar devam ediyor.

Bonus, Flexi, Money Visa, Miles&Smiles kredi kartları, ticari kartlar, tek ödemeli işlemler ve sanal pos işlemleri kampanyadan yararlanabiliyor.

Kazanılan 50 TL bonus kredi kartına yükleniyor 13 - 22 Temmuz 2013 tarihleri arasında kullanılabiliyor.

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 100 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanyada değer kazanıyor. Garanti Bonus, diğer Bonus kartlar ve Money Visa ile kampanyaya iştirak edenler, ayrıca Flexi Card ile de kampanyaya katılabiliyorlar ve 50 TL tutarında ikinci bir bonus kazanabiliyorlar.

Bonus Flexi ,Flexi,Bonus Genç ile de kampanyaya katılmak mümkün. Bu kartların sahiplerinin harcamaya başlamadan önce "EVET MARKET" yazıp, kartlarının son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS göndermeleri gerekiyor.

Hiç yorum yok: