Vakıfbank Tatil Kredisi 60 Ay Vadeli

Yaz geldi, Vakıfbank Tatil Kredisi kampanyasının startı verildi. Tatile hazırlık için nakit ihtiyacı olanlar bu kredi tam size göre. Kredinin ismi sizi yanıltmasın, Vakıfbank Tatil Kredisi sadece tatil masrafları için değil tüm ihtiyaçlar için alınabiliyor. Vakıfbank'la bu yaz da kredi kullanıcılarını bunaltmadan geçecek gibi gözüküyor. Tatil Kredisi kapsamında 50.000 TL'ye kadar kredi 60 aya varan vadelerle kullanılıyor.

kampanyada değişik ödeme seçenekleri var. Vadeye ve seçilen ödeme şekline göre faiz oranları ve masraf tutarları değişiklik gösteriyor. Daha fazla kredi kullandırma ücreti ödemeyi kabul edenler için 0 faizli tatil kredisi fırsatı bile sunuluyor. Bankanın web sitesinde yer alan örneklere göre örneğin 24 ay vadeli 50.000 TL kredi kullanan biri % 0,85 faiz oranı ve 103.95 TL ücretle kredi maliyetinden yararlanıyor. Aynı tutarda krediyi aynı masraf tutarıyla ve % 0,86 faiz oranıyla 36 ay vadeli olarak ya da % 0,88 faiz oranıyla 60 ay vadeli olarak kullanmak mümkün. bir diğer örnekle 24 ay vadeli olarak 0 faizle 20.000 TL kredi kullanmak için 2.880 TL masraf ödemek gerektiğini görüyoruz. Kredi kullandırma ücreti ödemeden kredi kullanmak isteyenler için de seçenekler sunulmuş. Örneğin sıfır masrafla, kredi kullandırım ücreti ödemeden 50.000 TL krediyi 60 ay vadeli almak isteyenler aylık % 0,95 faiz oranından yararlanıyorlar. Kısacası Vakıfbank Tatil Kredisi'nin 2013 yılı yaz mevsimine özel kampanyası ile her ödeme biçimi ve planına göre bir ödeme tasarımı gerçekleştirmek mümküm oluyor.

Vakıfbank'ın 2013 yılına özel Tatil Kredisi kefilsiz olarak sunuluyor. Krediyi kullanmak için herhangi bir kefil ya da teminat şartı bulunmuyor. Yaz aylarında iyi koşullarla bir ihtiyaç kredisi almak isteyenler bugünlerde soluğu Vakıfbank şubelerinde alıyorlar. Kampanyanın televizyon reklamları yayınlanmaya başladı ve vatandaştan çok olumlu yorumlar ve tepkiler alacağa benziyor.

Hiç yorum yok: