Garanti Bireysel Destek Kredisi 60 Ay Vadeli

Uzun vadeli kredi arayanlara Garanti Bankası'ndan 60 aya kadar vade fırsatı. Garanti Bireysel Destek Kredisi ile 5 yıla kadar uzayan vadelerle ve ugun koşullarla tüketici kredisi kullanmak mümkün. Garanti Bankası'nda uzun uzadıya prosedürle uğraşmak yok, başvuru işlemleri ve sonrasında başvuru inceleme süreci kısa ve net. Garanti'ye yapılan kredi başvuruları ortalama 1 gün içinde değerlendiriliyor ve sonuca ulaştırılıyor. Kredi başvuru sonucunu öğrenmek için uzun uzadıya beklemek, sürekli bankayla irtibat kurmaya çalışmak yok.

Garanti Bankası tarafından sunulan Bireysel Destek Kredisi kullananlar kendi ödeme planlarını kendileri belirliyorlar ve oluşturuyorlar. Uygun faiz oranları ile kullandırılan Garanti Destek Kredileri tatilden eğitime, otomobilden yeni eşya almaya kadar istenen her alanda harcamak için alınabiliyor. Kefilsiz olarak sunulan Garanti Destek kredisi ile geri ödemesi zahmetsiz, dertsiz, tasasız bir kredi kullanmanın mutluluğu yaşanıyor. Kredi evlilik hazırlıkları, ev eşyası satın alma gibi ev masrafları, yabancı dil kursu, üniversite ve dershane harcamaları gibi masraflar, doğum masrafları ve bebek için gerekli olan eşyaların alımı gibi masraflar için kullanılabiliyor. Otomobilin yenilenmesi, bakımı ve ikinci el araç alımı için de Destek Kredisi'nden yararlanmak mümkün oluyor. Evde ya da işyerinde tadilat ve boya badana işlerini yaptırmak, iyi bir tatil yapmak, evlenmek, arsa satın almak gibi akla gelebilecek her konuda Garanti Bankası Bireysel Destek Kredisi müşterilerinin yanında. Bireysel Destek Kredisi 48 aya kadar olan vadelerde % 1,69 faiz oranıyla kullanılıyor.

Garanti Bankası'nın yaz aylarına özel yeni kredi kampanyası ile % 0,69 faiz oranı ile, 5 TL kredi tahsis ücreti ödeyerek Yaz Kredisi kullanma şansı devam ediyor. 50.000 TL'ye kadar kredi 60 aya varan vadelerle ve sadece nüfus cüzdanı ile kullanılıyor. Yaz Kredisi başvurusu için gelir belgesi ve yerleşim belgesi talep edilmiyor.

Hiç yorum yok: