Akbank Yaz Kredi 0.85 Faizli 3 Ay Ertelemeli

Akbank Yaz Kredisi kampanyası yepyeni fırsatlarla başladı. Akbank Yaz Kredisi kampanyasında faiz oranları aylık % 0.85'den başlıyor. Kredi alanlar dilerlerse ödemelerini 3 ay erteleyerek kredi taksitlerini Eylül ayında yapmaya başlıyorlar. Haziran bitti bitiyor, Temmuz ay ise başlamak üzere. Yaz aylarında iyi bir kredi kampanyası olmayacağını düşünenleri Akbank Yaz Kredisi kampanyası şaşırttı. Kampanya kapsamında % 0.85 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanya ayrıca 3 ay erteleme olanağı sunuyor.

Akbank’tan şok faiz oranlarıyla gelen Yaza özel ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için son tarih 28 Haziran. Ancak Yaz Kredisi kampanyası çok ilgi gördü ve vatandaştan olumlu yorumlar aldı. Bu nedenle kredi kampanyasının Temmuz ve ağustos aylarını da kapsayacağı ve uzatılacağı şeklinde yorumlar var. %0,85’den başlayan faizlerle ihtiyaç kredisi başvurusu hızlı ve kolay bir şekilde WebKredi üzerinden yapılabiliyor. Klasik yöntemleri tercih edenler Akbank şubelerine uğrayarak Yaz Kredisi başvurusu yapabiliyorlar.

Tüm nakit ihtiyaçlar için kullanılabilen yaz aylarına özel kredi kampanyasında vadeler 60 aya kadar uzuyor. Örnek olarak söylemek gerekirse 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan biri 199 TL kredi kullandırma ücreti ödüyor ve seçeceği vadeye göre değişik faiz oranlarından yararlanıyor. 24 ay vade için sunulan faiz oranı % 0.85 iken, 36 ay ya da 60 ay gibi vadelerde kredi çekmek isteyenler de aylık % 0.90 gibi oldukça düşük ve makul faiz oranıyla kredilerini hemen kullanabiliyorlar. 60 ay vadeli 10.000 Lira kredi alınması durumunda aylık 227 TL kredi taksiti ödeniyor. 10.000 TL kredi için 36 ay vadede aylık 337 TL, 24 ay vadede aylık 337 TL kredi geri ödemesi var.

Hiç yorum yok: