ABank Bireysel İhtiyaç Kredisi



ABank Bireysel İhtiyaç Kredisi ile hayallerinizi ertelemeye artık gerek kalmıyor. Yapmak istediğiniz ihtiyaç duyacağınız kredi imkanını ABank sunuyor. Beyaz eşyadan giyime, evlilik masraflarından okul harcamalarına kadar ne için paraya ihtiyaç duyuyorsanız kredisi ABank'ta. Türkiye'nin Mutlu Bankacılık yapan bankası ABank kredileri en az 3 ay, en fazla 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Kredi kullanımında bankanın gerek gördüğü durumlar dışında kefil ya da teminat gösterme şartı aranmıyor. Kredi kullanımında % 15 KKDF ve % 5 BSMV vergi ve fon kesintisi uygulanıyor. ABank'tan İhtiyaç Kredisi kullanmak isteyenlerin hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Ödenecek sigorta masrafı krediye başvuran kişinin yaşına, cinsiyetine ve istenen kredi tutarına göre değişiyor. ABank Bireysel İhtiyaç Kredisi Türk Lirası olarak kullandırılıyor.



ABank İhtiyaç Kredisi başvurusu için gerekli belgeler ise şunlar: Kredi kullanmak isteyen kişiye ait nüfus cüzdanı ve kredi kullanmak isteyen kişinin gelirini teyit eden gelir belgesi.

ABank Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranı tüm vadeler için aylık % 1,25 olarak uygulanıyor. Bunun yanında kredi tutarına göre değişiklik gösteren kredi tahsis ve dosya ücreti uygulanıyor. ABank'tan 10.000 TL kredi çekenler 36 ay vadede aylık 362 TL taksit ödüyorlar. Bankanın sitesinde yer alan Kredi Hesaplama Aracı ile ne kadar kredi için hangi vadede ne kadar taksit ödeneceğini hesaplamak mümkün. Hesaplama yapmak için Kredi Hesaplama Aracına kredi tutarını ve istenen vadeyi girmek yeterli oluyor. Mutlu Bakacılık ile tanışmak isteyenlerin yolu bugünlerde Abank şubelerine düşüyor.

Hiç yorum yok: