Halkbank Parafly Kart ile 5 Kat ParafPara

Halk Bankası kredi kartı Paraf'ın yeni ürünü Parafly starların dünyasını size açıyor. Ayrıcalıklı kredi kartı Parafly ile tüm dünyada Visa ve MasterCard logosu bulunan her yerde alışveriş yapılabiliyor. Parafly kart sahiplerine özel ayrıcalıklar sunuyor. Yolculuk yapmayı sevenler ya da iş ya da hayat tarzları nedeniyle devamlı seyahat edenler için Parafly gerçek anlamda ayrıcalıklar sunan bir kart olarak olumlu yorumlar almaya başladı bile.

Parafly Seyahat Hattı kartın sunduğu ayrıcalıklaran biri. Seyahat hattı ile ParafParalar 5 kata kadar daha değerli şekilde kullanılabiliyor. Halkbank Parafly Kart taksitli alışveriş ve kampanya inidirimleri sunuyor. Parafly ile yapılan tüm alışverişlerden ParafPara kazanılıyor. ParafPara'lar alışverişlerde para yerine geçerken Seyahat Hattı aracılığıyla kullanılması durumunda 5 kata kadar daha fazla değer kazanıyor.

Avans ParafPara ise Parafly Seyahat Hattı ile hizmet alırken ParafPara’ların yetmemesi durumunda devreye giriyor. Parafly Kart'ın sunduğu ayrıcalıklarından bir diğeri ise yurt dışında yapılan 100 Tk ve üzeri alışverişlerde 2 taksit imkanı sunması.

Parafly'ın sunduğu bir diğer ayrıcalık ise AHL (Atatürk Hava Limanı) Lounge hizmeti. İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar’da yer alan “primeclass” Lounge ve Dış Hatlar’da yer alan TAV Comfort Lounge’da yiyecek içecekten ofis hizmetlerine kadar pek çok hizmetten para ödemeden yararlanmak mümkün. ESB (Esenboğa Hava Limanı) Lounge hizmeti ise Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar’da yer alan AnadoluJet “primeclass” Lounge ve Dış Hatlar’da yer alan Comfort Lounge’da aynı ücretsiz imkanlardan yararlanılabiliyor.

Parafly Kart 90 günden daha kısa süreli yurt dışı seyahatlerinde Halkbank Yurt Dışı Seyahat Sigortası’ndan uygun koşullarla yararlanma imkanı sunuyor. Yurt içi ve yurt dışı tüm seyahatlerde geçerli olan Ferdi Kaza Sigortası ise Parafly'ın sunduğu hizmetlerden bir diğeri. Parafly Asistans ve Concierge Hizmeti ile teknik yardım, tıbbi yardım, ev yardımı, eğitim danışmanlığı, IT destek, hukuki yardım, hobi kulüpleri gibi birçok konuda Asistans hizmetlerinden yararlanmak mümkün. Parafly kart sahipleri ayrıca eğlence, iş seyahati, mesaj, kurye, kuru temizleme, otobüs, feribot-uçak bileti bilgi ve rezervasyon servisinden yararlanıyorlar.

Parafly'ın sunduğu diğer bir ayrıcalık ise havalimanına ve deniz taksi iskelelerine transferlerde indirimli fiyat ayrıcalığı sunan Shuttle hizmeti. Parafly kart sahipleri kredi kartı ekstrelerini TL veya USD olarak alabiliyorlar ve hesap özeti tercihlerine göre yurt dışı harcamalarını Amerikan Doları ya da Türk Lirası olarak ödeyebiliyorlar. Parafly ile taksitli nakit avans kullanarak nakit ihtiyacını uygun faiz oranları ile karşılamak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok: