İş Bankası Haziran Kredisi

'Tatil yerine balkona çıkan aileyi de serinleten kredi' İş Bankası'nda. Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde İş Bankası 28 Haziran’a kadar devam edecek ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. İş Bankası Haziran kredisi kapsamında, serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ve emekliler kredi kullanabiliyor. İş Bankası'nın haziran ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları aylık %0,66’dan başlıyor. Kampanyada üst sınır 35.000 TL. İş Bankası Haziran Kredisi 60 aya varan vadelerle alınabiliyor. İş Bankası'nın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası tüm çalışanlar ve emekliler için yaz aylarında ihtiyaç duyacakları nakit için uygun faiz oranlarıyla harika bir çözüm sunuyor. kullanma olanağından yararlanabiliyor.

Nakde ihtiyaç duyulan her anda İş Bankası kredileri vatandaşın imdadına yetişiyor. İş Bankası yurtçapına yayılmış 1.200’den fazla sayıdaki şubeleriyle ve Anında Bankacılık kanallarıyla her an hizmet vermeyi sürdürüyor.

İlk yorum ve tepkilerin çok olumlu olduğu Haziran Kredisi kampayasına cep telefonundan SMS atarak başvuru yapılabiliyor. Cepten Haziran Kredisi'ne hemen başvurmak için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR bilgilerini aralarında boşluk bırakarak yazdıktan sonra 4402’ye SMS olarak göndermek yeterli oluyor. SMS ile anında başvurunun yanında İş Bankası şubelerinden, Bankamatiklerden, İş Bankası internet şubesinden, 0 850 724 0 724 numaralı İş bankası telefon şubesinden ve İşCep, İşPad veya İşWap’tan da hemen kredi başvurusu yapmak mümkün. Kredi başvurusunun cevabı hangi kanaldan kredi başvurusu yapıldığına bakılmaksızın hemen cep telefonuna geliyor. Bundan sonra en yakın İş Bankası şubesine uğramak kalıyor. SMS ile yapılan kredi başvurularında gönderilen SMS mesajı 1 SMS karşılığı olarak ücretlendiriliyor.

Yaz aylarında da kredi arayanlar İş Bankası'nı tercih ediyorlar. İş Bankası kredileri vatandaşlardan her zaman olumlu yorumlar almaya devam ediyor.

Hiç yorum yok: