Bonus 3 Taksit Her Yerde Tüm Harcamalarda HERYER Yaz 3340'a Gönder

Bonus Card bir kez daha 'I Love Bonus' dedirtecek bir kampanyaya imza atıyor. 30 Haziran tarihine kadar her yerde yapılan tüm 100 TL ve üzeri harcamalar 3 taksit. Hem de ücretsiz. Kampanyadan yararlanmak için bir Bonus kredi kartı sahibi olmak ve harcama yapmadan önce HERYER yazıp 3340'a göndermek yeterli oluyor. Tabii bankada kayıtlı olan cep telefonundan. Cep telefonu ile kampanya kaydını yaptıran Bonus'lular her yerde yapacakları 100 TL ve üzeri tüm harcamalarını ücretsiz olarak 3 taksite böldürüyorlar. Kampanya peşin olarak yapılan alışverişleri kapsıyor ve zaten taksitli olarak yapılmış olan harcamaları ayrıca yeniden taksitlendirme imkanı sağlamıyor.

Tüm Garanti Bonus, Money, Flexi, Miles&Smiles kredi kartı ve AMerican Express Card ile yapılan harcamalar kampanyadan yararlanabiliyor. Alışverişlerin yurtiçinde gerçekleştirilmiş olması, peşin olarak yapılması ve 100 TL ve üzerinde olması gerekiyor. Kampanyaya kayıt olduktan sonra yapılan alışverişler taksitlendiriliyor. Kampanyaya kayıt yaptırmak için harcama yapmadan önce “HERYER” yazıp 3340’a kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor. Tüm banka POS’ları üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil. Kampanya kapsamında kuyum ve GSM hariç diğer tüm sektörlerde yapılan alışverişler 3 taksit fırsatından yararlanıyor. Asıl kartların yanında ek kartlarla yapılan alışverişler de 3 taksite bölünebiliyor.
İnternet üzerinden sanal POS'lar aracılığıyla yapılan harcamalar da kampanyadan yararlanabiliyor.

Mail order / fatura / vergi ödemeleri ve ekstre kesim tarihinde yapılan harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilmiyor. Bonus Flexi ve Bonus Genç kart sahipleri 3 taksit imkanından yararlanamıyor.

Bonus Business, Filo Card, Miles&Smiles Business ve American Express Business Green – Gold gibi ticari kartlarla yapılan alışverişlerde de 3 taksit fırsatı var. Ticari kartlar kullanılarak yurtiçinde yapılacak 250 TL ve üzeri tüm peşin alışverişlere 3 taksit yapılıyor. Ancak ticari kart sahiplerinin kısa mesaja yazacakları kelime farklı. Ticari kart sahipleri kampanyaya kayıt için “TÜM” yazarak 3340’a kısa mesaj göndererek kampanyaya iştirak ediyorlar
.
Kampanyadan Garanti Bonus kartın yanısıra PTT Bonus ve Deniz Bonus kart sahipleri de yararlanabiliyorlar, ancak Deniz Bonus sahipleri 3280'e SMS göndermeleri gerekiyor. Flexi Kart sahiplerinin ise EVET HERYER yazıp kartlarının son 6 hanesini 3340’a SMS atmaları gerekiyor. Bonus kartla çalışan diğer bankaların Bonus kartları kampanyaya iştirak etmiyorlar. Kampanyadan yararlanamayan kartlar arasında TEB Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, Tekstilbank Bonus ve Şeker Bonus var.

Hiç yorum yok: