Akbank Axess Hızlı Para ile 1.09 Faiz 36 Ay Vade



Akbank Axess Hızlı Para acil nakit ihtiyacı duyulduğunda hızlı nakit çözümü sunuyor. Axess Hizlı Para ile 36 ay vadeye kadar % 1.09 faizle acil nakit kredi çekilebiliyor. Hızlı Para'da evrakla, belgeyle uğraşmak, mesai saatlerini beklemek ve şubeye bile gitmeye gerek yok. 36 aya varan taksitlerle alınabilen Hızlı Para düşük faiz oranı ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle kolayca geri ödenebiliyor. Şu sıralarda Axess Hızlı Para'ya Ekstra Limit özelliği eklendi. Bilindiği gibi kredi kartıyla nakit çekimleri kartın harcama limitine dahil oluyor ve harcama için kalan limiti düşürüyordu. Axess Hızlı Para'ya eklenen yeni özellik Ekstra Limitle Hızlı Para artık kart limiti etkilenmeden kullanılabiliyor. Hızlı Para kullananların kart harcama limitleri azalmıyor.

Hızlı Para çekme işlemi yapmak için şubeye bile gitmeye gerek yok. Elbette Akbank şubelerine giderek vezneden Hızlı Para çekmek mümkün, ama Hızlı Para kullanmanın en pratik yolu en yakın Akbank ATM'sine giderek Axess kartımızla Hızlı Para işlemini yapmak. Bunun için kartı ATM'ye girdikten sonra kart şifremizi yazıp karşımıza çıkan ekran menüsünden Hızlı Para seçeneğini tercih edip çekim işlemini gerçekleştirmek. ATM ile çekimlerde 7 gün 24 saat nakit para hemen elimizde oluyor. Akbank Direkt İnternet müşterisi olanlar online olarak Akbank internet şubesine girip Kart İşlemleri Hızlı Para menüsünden işlem yapabiliyorlar. Cep telefonu ile de Hızlı Para işlemi yapmak mümkün. "HP" yazarak 2522'ye kısa mesaj gönderenlere hemen geri dönülüyor.

Hızlı Para ile çekilebilecek tutar kalan Hızlı Para limitleri ve günlük ATM limitleri dahilinde en az 500 TL, en fazla 20.000 TL olarak uygulanıyor. Hızlı Para çekimlerinde 6 ay ile 36 ay arasında bir vade seçilerek taksit yapılabiliyor. Hızlı Para çekimlerinde uygulanan aylık net faiz oranı en son olarak % 1,09 düzeyinde. Çekilen tutarın toplamı üzerinden % 6,5 oranında Hızlı Para hizmet bedeli alınıyor. Bir kez ve peşin olarak alınan bu hizmet bedeli ilk kredi kartı ekstresine yansıtılıyor.

Hızlı Para aylık taksit tutarı her ay kredi kartı ekstresine yansıtılıyor. Diğer harcamaların arasında ekstre üzerinde Hızlı Para taksitleri de kolaylıkla görülebiliyor. Taksit tutarı kredi kartı ekstresinde belirtilen son ödeme tarihine kadar ekstredeki diğer harcama tutarıyla birlikte ödeniyor. Cepten mesaj ile yapılan Hızlı Para talepleri onaylandıktan sonra kartın bağlı olduğu vadesiz hesaba geçiyor. Bu hesaptaki tutar Neo Kart kullanılarak ATM'lerden çekilebiliyor.

Akbank Telefon Bankacılığı numarası olan 444 25 25'i arayarak da Hızlı Para işlemi yapmak mümkün. Bunun için kredi kart numarası ve kart şifresini girdikten sonra kredi kartı menüsünden 3'ü tuşlamak yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: