İş Bankası Hazır Avans - Ay Bitmeden Maaşı Bitenlere

Ay bitmeden maaşınız mı bitiyor? Öyleyse İş Bankası Hazır Avans tam size göre. Bunun için yapmanız gereken maaş ödemelerinizi hemen İş Bankası'na taşımak.Çünkü Hazır Avans hizmeti sadece maaşını İş Bankası'ndan alanlar için sunuluyor. Sabit ücret ödeyerek maaşınıza göre avans kullanabileceğiniz Hazır Avans İş Bankası Bankamatiklerinden çekilebiliyor. Zahmetsiz, prosedürsüz olarak kullandırılan Hazır Avans'tan yararlanmak için İş Bankası'nda maaş hesabınızın olması yeterli. Maaşlarını İş Bankası'ndan alanlar şubelerine uğrayarak Hazır Avans hizmetinden hemen yararlanmaya başlamak için başvuru yapabiliyorlar. ancak Hazır Avans hizmetinden yararlanmak için öncelikle İş Bankası'nın maaş müşterisi olmak gerekiyor.

5 TL’den başlayan sabit bir ücret ile kullandırılan Hazır Avans İş Bankası Bankamatiklerinden banka kartı kullanılarak alınıyor. İş Bankası Hazır Avans limiti 300 TL’den 2.500 TL’ye kadar belirlenebiliyor. Limitin belirlenmesinde maaş tutarı önemli rol oynuyor. Hazır Avans kullananlar kısa süreli nakit ihtiyaçlarını anında ve kolayca karşılayabiliyorlar.

Hazır Avans geri ödemesi için şubeye gitmeye de gerek olmuyor. Maaşın bankaya yatmasıyla daha önceden kullanılmış olan Hazır Avans
tutarı otomatik olarak tahsil ediliyor ve borç kapatılıyor. Kullanmış olunan Hazır Avans miktarı ve sabit ücretten oluşan borç, yatırılan maaştan otomatik olarak ödenmiş oluyor. Hazır Avans hizmetinden yararlanmak isteyenlerin maaşlarını aldıkları İş Bankası şubesine giderek Hazır Avans başvurusu yapmaları yeterli oluyor. Acil nakit ihtiyaçlarına en kolay ve hızlı çözümü sağlayan Hazır Avans ile kısa süreli nakit ihtiyacı dert olmaktan çıkıyor.

Hiç yorum yok: