Denizbank Kredi Risk Raporu ile Tüm Kredi ve Kart Bigilerini Öğrenme

Son günlerde sık sık duymaya başladığımız yeni bir hizmet kredi ve kredi kartı ile ilgili tüm planlarımızı ve beklentilerimizi etkiliyor ve yönlendiriyor: Kredi Risk Raporu.

Bankalara kredi ya da kredi kartı için başvurarak olumsuz yanıt alanlar ya da istedikleri tutarda kredi ya da istedikleri limitlerde kredi kartı limiti alamayanlar bunun nedenini her zaman merak ederler. Daha önceleri her banka kendi elindeki ve kayıtlarındaki bilgiler ve müşterinin sunduğu gelir bilgi ve belgeleri üzerinden kredi ve kredi kartı limitini belirlemeye çalışıyordu. Oysa bugünlerde tüm kredi ve kart kullanıcıları gelir belgesinin dahi istenmediği kampanyalarla tanışmaya başladılar. Bankalar artık başvuru yapan müşterilerinin bankalarla ilgili olan geçmişlerine ortak bilgi havuzundan ulaşırken SGK bilgilerine de kolayca ulaşabiliyorlar.

Yeni teknolojilerin kullanılması ve bankalar arasındaki müşteri bilgilerinin ortak havuzda toplanması bankaların işini kolaylaştırdı. Artık sizin kredi ve kredi kartı ödeme bilgilerinize, ödeme alışkanlıklarınıza, son borç durumunuza ve tüm kredi ve kart borç geçmişinize ulaşabiliyorlar. Böylece kredi ve kredi kartı başvurularında tüm bankalar müşterinin Kredi Risk Raporu bilgilerini kullanarak sonuca varabiliyorlar.

Banka müşterilerinin de artık kredi ve kredi kartı geçmiş bilgilerine ulaşmaları mümkün. Bankalardan alınacak Kredi Risk Raporu ile bankalar nezdinde kredi ve kart durumunuzun ne olduğunu kendiniz de görebiliyor ve inceleyebiliyorsunuz. Kredi Risk Raporu hizmeti veren bankalardan biri de Denizbank. Bankaya başvuru yapanlar Denizbank müşterisi olup olmalarına bakılmaksızın kendileriyle ilgili kredi raporuna ulaşabiliyorlar. Raporda sadece Denizbank'taki kredi durumu değil tüm bankalardaki kredi ve kart durumlarıyla ilgili bilgiler sunuluyor. Denizbank Kredi Risk Raporu hizmetinden yararlananlar tüm bankalardaki kredi ve kredi kartı limiti, bakiye durumu ve ödeme bilgilerini kolayca öğrenebiliyorlar. Tüm bankaların müşterileri Kredi Risk Raporlarına Denizbank şubelerinden ve AçıkDeniz İnternet şubesinden ulaşabiliyorlar. Raporu alanlar kredi durumlarını daha net olarak görebilecekleri için gelecekteki kredi ve kart taleplerinde daha mantıklı ve gerçekçi planlamalar yaparak doğru beklentiler içine girebiliyorlar. KrediRisk Raporu hizmeti banka müşterilerinden çok olumlu yorumlar alıyor ve kullanışlı ve yararlı bir hizmet olarak görülüyor.

Hiç yorum yok: