Finansbank Çift Sarılı Hesap Avantajlı Tanışma Faizi Oranları

Bugünlerde bankaların faiz oranları düştü denilse de gene de yüksek faiz kazancı sunan fırsatlar bulmak mümkün. Vadeli mevduata yüksek faiz arayanların tercih ettikleri bankalardan biri de Finansbank. Çoğu banka e-vadeli mevduat hesaplara yüksek faiz uygularken Finansbank'ın bir süredir gündemde olan Çift Sarılı Hesap uygulaması günlük olarak yüksek faiz getirisi sağlıyor. Üstelik hesabın internet üzerinden açılması gibi bir zorunluluk da bulunmuyor. Vadesiz hesapların kolaylıklarından ve imkanlarından yararlanmak ve aynı zamanda vade bozulma derdi olmadan faiz getirisi elde etmek isteyenler Finansbank Çift Sarılı Hesabı tercih ediyorlar. Vadesiz mevduatın sunduğu EFT, havale yapabilme gibi imkanları sunan ancak vadeli hesap gibi kazandıran Finansbank Çift Sarılı Hesap için tanışma faizi olarak % 7,35 veriyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesap Nedir? Tanışma Faiz Oranı Ne Kadar? Finansbank Çift Sarılı Hesap vadesiz hesap gibi açılan, vade derdi olmayan, vadesiz hesapla yapılabilen her işlemi gerçekleştirilen ama vadeli hesap gibi faiz kazanılan bir mevduat hesabı. Üstelik faiz oranı da yüksek ve tatmin edici düzeylerde. Finansbank’ta Çift Sarılı Hesap açtıranlar ilk 35 gün boyunca tanışma faizi oranlarından yararlanıyorlar ve % 7,35 faiz getirisi sağlıyorlar. Euro ve Dolar döviz cinsleriyle de Çift Sarılı Hesap açılabiliyor. Euro ve Amerikan Doları için geçerli olan tanışma faizi % 3. Sözkonusu tanışma faizi oranları 10 bin ve 100 bin TL / USD / EUR arası açtırılan hesaplar için geçerli. Bu süre içinde hesap bakiyesinin 10.000 TL / Euro ve Doların altına düştüğü ya da 100.000 TL / Euro ve Doların üzerine çıktığı günlerde standart Çift Sarılı Hesap gecelik faiz oranı uygulanıyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesabın İşleyişi ve Özellikleri Nedir? Finansbank Çift Sarılı Hesap vadesiz hesapla yapılabilen tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirme özelliğine sahip. Ancak bu hesapla aynı zamanda vade derdi olmadan yüksek gecelik faiz kazancı sağlanıyor. Çift Sarılı Hesap sahipleri tek bir hesapta vadesiz ve vadeli hesabın tüm avantajlarından yararlanıyorlar ve hesap adını bu özelliğinden alıyor. Çift Sarılı Hesap için bugünlerde uygulanan Tanışma Faiz Oranı ise tam % 7,35. Çift Sarılı Hesap açtıranlar 35 gün boyunca belirli tutarların üzerinde ve altında kalmak koşuluyla Tanışma Faizi üzerinden gecelik faiz kazancı sağlıyorlar. 35 günün sonrasında hesaplara yine yüksek getiri sağlayan standart Çift Sarılı Hesap gecelik faiz oranı uygulanıyor.

Finansbank’ın Çift Sarılı Hesaba tüm işlem kanallarından ulaşılabiliyor, hesaba istenildiği zaman para yatırılıp çekilebiliyor. Bir vadesiz hesabın sağladığı tüm kolaylıklara sahip olan Finansbank Çift Sarılı Hesap aynı zamanda bir vadeli mevduat hesabı gibi faiz getirisi sağlıyor. Üstelik vade bozulma derdi olmadan, günlük işleyen faiz ile.

Finansbank Çift Sarılı Hesap Nasıl Açılır? Hesap Açmak İçin Alt Limit Var mı? Finansbank Çift Sarılı Hesap açmak için herhangi bir alt limit yok. Ancak Çift Sarılı Hesabın faiz getirisi kazanabilmesi için bakiyenin günlük olarak alt limitin üzerinde olması gerekiyor. Standart alt limit tutarı ise 750 TL ve 1500 Euro ya da USD.

Çift Sarılı Hesap Finansbank şubelerinden açılabildiği gibi 0850 222 0 900 numaralı Telefon Bankacılığından ve Finansbank web sitesi üzerinden Çift Sarılı Hesap başvurusu yapmak mümkün oluyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesap Dövizle Açılabiliyor mu? Finansbank Çift Sarılı Hesap Türk Lirası, Amerikan Doları ve Avrupa para birimi Euro para cinsleri ile açılabiliyor. Gecelik faiz getirisinin işlenmesi için o günkü bakiyenin standart alt limit olan 750 TL ve 1500 Euro ya da USD'nin üzerinde olması gerekiyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesap ile Bankacılık İşlemleri Yapılabiliyor mu? Para yatırıp çekme, havale / EFT yapma, fatura ödemesi, otomatik fatura ödeme talimatı ve düzenli ödeme talimatı vererek ödeme yapma, hesaba kredili mevduat hesabı limiti tanımlama gibi tüm vadesiz hesap işlemleri Çift Sarılı Hesap ile kolaylıkla yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: