Kumbara Hediyeli % 7 Faizli Akbank Direkt İnternet Vadeli Hesap

Akbank Direkt İnternet üzerinden vadeli mevduat açanlar kazanıyor. % 7'ye varan faiz oranlarıyla vadeli mevduat hesabı açma fırsatı şimdi Akbank Direkt İnternet’te. Akbank'ın internet şubesi olan Akbank Direkt İnternet'ten açılan vadeli mevduat hesabı ayrıca uğur böceği kumbarası kazandırıyor. İnternetten vadeli mevduat fırsatını değerlendirenler TL mevduat için % 7’ye varan faiz oranlarından yararlanıyorlar. Akbank'ın sevimli uğur böceği kumbarası ise evdeki küçükleri tasarruf yapmaya alıştırırken evlere uğur ve mutluluk getiriyor. Küçük birikimler kumbarada büyüyor ve hepsinden önemlisi çocuklarımız tasarruf yapma alışkanlığı kazanıyor.

Akbank Direkt İnternet'te sadece Türk Lirası değil diğer döviz cinslerine de yüksek faiz var. açılan USD ve EURO mevduatlara % 2,50 faiz oranı uygulanıyor. Akbank Direkt İnternet döviz mevduatları için de avantajlı faiz oranları sunuyor. Kısa bir süre geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için acele etmek ve bir an önce Akbank Direkt İnternet’ten vadeli mevduat hesabı açmak gerekiyor. Yüksek faiz getirisi ve güvenilir bir banka arayanlar yılların efsane bankası Akbank'ı tercih ediyorlar. Kurulduğu günden beri müşterilerini hiçbir zaman zorda bırakmayan Akbank değişen çağa ve internet teknolojisine de hemen adapte oldu. Akbank Direkt İnternet kullanımı en kolay internet banka şubelerinden biri olarak dikkat çekerken güvenlik yönünden de olumlu yorumlar alıyor.

Akbank Direkt İnternet’ten, Hesaplarım menüsünü kullanarak Vadeli Hesap İşlemleri adımına kolayca ulaşmak mümkün. Buradan istenilen vade seçilerek vadeli hesap TL ya da diğer para cinslerinden kolaylıkla açılabiliyor. Akbank Direkt İnternet şifresi almak da çok kolay. Şifre almak için Şifre Al’a tıklamak yeterli. İsteyen Akbank müşterileri ise Akbank Şubelerini ziyaret ederek şifrelerini hemen alabiliyorlar.

1 yorum:

Mahmut dedi ki...

Akbank sms ile kredi mi arıyorsunuz? Tıklayın: akbank sms ile kredi