Axess Shell 5 TL Bedava Akaryakıt Kampanyası ile 20 TL'ye Kadar Chip Para

Bugünlerin en çok konuşulan ve olumlu yorumlar alan kredi kartı kampanyası yeni başlayan Axess Shell Bedava Akaryakıt kampanyası oldu. Haziran ayıyla birlikte televizyon reklamlarına rastlamaya başladığımız Bedava Akaryakıt kampanyası ile 50 TL ve üzeri yakıt alımlarında 5 TL bedava akaryakıt kazanılıyor. Toplamda 20 TL'yek adar bedava yakıt hediyesi kazanmak mümkün oluyor.

Fırsattan yararlanarak bedava yakıt kazanmak içim Axess'le Shell'den 50 TL ve üzerindeki bir tutarda akaryakıt ya da otogaz alışverişi yapmak gerekiyor. Yapılan her 50 TL ve üzerindeki akaryakıt alımı kazandırıyor. Kazanılan hediye chip para olarak Axess'e yükleniyor yine Shell istasyonlarında beadava ajkaryakıt almak üzere kullanılıyor. Her 50 TL ve üzerindeki alışverişe 5 TL bedava akaryakıt kazanılırken toplamda dört kez 5 TL'lik fırsattan yararlanmak mümkün. Diğer bir deyişle 20 TL'yek kadar yakıt Axess ve Shell'den hediye olarak kazanılıyor.

30 Hazirana kadar devam edecek kampanyada chip para kazanmak için alışverişlerin kampanyaya katılan Axess üyesi Shell istasyonlarında bulunan Axess POS cihazlarından yapılması gerekiyor. İşlemin tek seferde ve 50 TL veya üzerinde olması ve akaryakıt veya otogaz harcaması olarak yapılması gerekiyor. Kazanılan chip para yine Shell istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılıyor.

Birden fazla 5 TL chip para kazanmak isteyenlerin her alışverişleri ayrı bir günde yapmaları gerekiyor. Çünkü aynı gün içerisinde yapılan işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olabiliyor.

Kampanyaya katılmak için öncelikle kayıt işleminin yapılması gerekiyor. Kayıt işlemi için SHELL yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 4 hanesinin 4566'ya SMS atılması gerekiyor. İşlemin bankada kayıtlı cep telefonu ile yapılması bir diğer koşul.
Free kart sahipleri de kampanyaya iştirak edebiliyorlar. Free kart kullanıcılarının kampanyaya katılmaları için FREESHELL yazıp bir boşluk bırakarak kart numaralarının son 4 hanesini 4566’ya SMS göndermeleri gerekiyor.

Kazanıllan cihp para tutarları alışveriş yapılmasıyla birlikte anında Axess karta yükleniyor. Kampanya ile kazanılan chip paraların 7 Temmuz tarihine kadar kullanılması gerekiyor. Kampanyaya katılabilecek kartlar ise şunlar: Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Carrefour Axess exi26, Free ve Neo.

Hiç yorum yok: