18 Ay Taksitli Nakit Avans HSBC Bank Advantage Card ile

HSBC Advantage Card ile 18 aya varan vadelerle Taksitli Nakit Avans çekimi yapılabiliyor. Uzun taksit süreleriyle geri ödeme sözkonusu olduğundan çekilen nakit avans zorlanmadan ve bütçeyi sarsmadan az taksitlerle geri ödenebiliyor. HSBC Advantage Card kullanılarak en az 200 TL taksitli avans çekilebiliyor. Taksitli Nakit Avans işlemi HSBC Bank ATM'lerinden, HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı'ndan ya da bankanın 444 0 111 Telefon Bankacılığı hizmetini kullanarak gerçekleşebiliyor. Kullanılabilir Nakit Avans limitini aşmamak koşuluyla Taksitli Nakit Avans çekmek mümkün. Sadece bireysel Advantage Card ile Taksitli Nakit Avans kullanılabiliyor ve bu işlemin gerçekleşmesi için bir sözleşme imzalanması gibi bir gereklilik bulunmuyor. Ek kartlar ile de Taksitli Nakit Avans işlemi yapılabiliyor. Kartın avans limiti ek kartları da kapsıyor.

18 aya varan taksit imkanı ile yapılabilen HSBC Advantage Card Taksitli Nakit Avans işlemiyle nakit ihtiyacını hemen karşılamak mümkün oluyor. HSBC Bank Advantage Card'ın web sitesinde yer alan Hesaplama Aracı kullanılarak hangi tutar Taksitli Nakit Avans için değişik vadelerde ne kadar taksit ödeneceği kolaylıkla hesaplanabiliyor. Hesaplama Aracı ile hesapladığımızda örneğin 3.000 TL tutarında kullanılan Taksitli Nakit Avans için 18 ay vadede aylık 212 TL civarında bir taksit ödemesi sözkonusu oluyor.

HSBC Advantage Card'a bağlanmış olan aktif hesap varsa çekilen Taksitli Nakit Avans tutarı bu hesaba da aktarılabiliyor. Aylık dönemsel Taksitli Nakit Avans çekme faiz oranı şu sıralarda % 2.22 olarak uygulanıyor ve kredi kartı aylık faiz oranı ile aynı. Aylık Dönemsel Taksitli Nakit Çekme İşlem Ücreti ise maksimum 15 TL olmak üzere çekilen tutarın % 5'i ile % 6'sı arasında gerçekleşiyor.
Taksitli Nakit Avans işlemi yapıldıktan sonra işlem gününden sonraki günden itibaren Erken Kapama ve Kısmi Ödeme yapılabiliyor. Ancak bu durumda Nakit Avans işlem ücreti iptal edilemiyor ve geçen taksitler için uygulanan faizin geri ödenmesi sözkonusu olmuyor.Kısmi ödeme yapılması durumunda geri kalan anapara üzerinden günlük mevcut Nakit Avans faizi işlemeye devam ediyor. HSBC Advantage Card Taksitli Nakit Avans kapama işlemi HSBC Telefon Bankacılığı aracılığıyla yapılıyor.

Taksitli Nakit Avans işlemi yapılarak NakitPuan, UçuşPuan veya Premier Miles kazanılamıyor.

Hiç yorum yok: