Bonus Kart Profilo Kampanyası ile 10 Taksit ve 5 Ay Erteleme

Bonus Kart kampanyaları beyaz eşya sektöründe de sürüyor. Şimdi Bonus Kartla Profilo ürünlerinde peşin fiyatına 10 taksit ve 5 ay erteleme kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Profilo ayrıca değişim fırsatları sunuyor ve eski beyaz eşyasını getirenlere 320 TL'ye varan indirim imkanı sağlıyor. Eski beyaz eşyasını ya da küçük ev aletlerini Profilo'ya getirenler buzdolaplarında 320 TL'ye, bulaşık makinelerinde 110 TL'ye varan indirim imkanı sunuyor. Babalar Günü için de güzel bir fırsat sunan kampanya ile Profilo Babablar Gününü kutluyor.

30 Haziran tarihine kadar devam eden Bonus Kart Profilo kampanyasında 10 taksit ve 5 ay erteleme uygulaması 2 taksitli olarak yapılan alışverişlerde geçerli oluyor. 2 taksite 8 taksit eklenerek taksit sayısı 10'a çıkmış oluyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 5 ay ekstre ertelenerek 5 ay sonra yapılmaya başlanıyor.

Bildiğimiz gibi birçok banka Bonus Kart ile çalışıyor. Bonus Kartla birlikte en çok hatırlanan banka Garanti Bankası olmakla beraber diğer bankaların Bonus Kartları da kampanyadan yararlanabiliyor. Garanti Bonus, Denizbank Bonus, TEB Bonus, ING Bonus, Şeker Bonus, Türkiye Happy Finans Card, Burgan Bonus Card, ABank Bonus, PTT Bonus, Tekstilbank Bonus Card'lar ile Profilo'dan yapılan alışverişler kampanyanın taksit ve erteleme olanağından yararlanıyor. Garanti Bonus'un yanısıra Garanti Bonus Business, Miles & Smiles kredi kartları, Miles&Smiles Business kredi kartları, Shop&Miles Business, Garanti American Express kartlar, mail order ve sanal POS ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahil.

Kampadan yararlanamayan kartlar ise şunlar: Ekspres Limit, Ticari American Express Business, Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartları. Flexi Kart sahibi olanlar kampanyaya katılmak için “EVET PROFİLO” yazarak kartın son altı hanesini 3340‘a kısa mesaj olarak gönderiyorlar.

Alışverişin ödemesi yapıldığı anda işyeri tarafından müşteriye verilen kredi kartı slipinde "Tebrikler Kampanyamızdan Yararlandınız."şeklinde slip mesajı görülüyor. 2-4 arası taksitli alışverişlerde 10 taksit ve 5 ay erteleme fırsatından yararlanmak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok: