Toyota Finans Kampanyalı Fiyatlar ve Kredi Faiz Oranları

Herkes Toyota sahibi olsun diye Toyota Finans kredi seçenekleri sunmaya ve indirimli fiyat uygulamalarına devam ediyor. Toyota Finans kredi çözümlerinden yararlanarak uzun vadeli, hızlı, düşük faizli ve düşük faizli kredi kullanıp bir Toyota sahibi olmak hayal olmaktan çıkıyor. Toyota Finans kullandırdığı kredilerde kişiye özel esnek kredi seçenekleri sağlıyor, ödeme koşullarını müşterinin tercihlerine göre yapılandırıyor ve oluşturuyor.

Toyota Finans bünyesinde otomobil kredisi seçenekleri hem bireysel hem de kurumsal müşterileri kapsıyor. Herkesin kolayca Toyota alması için sunulan finansal çözümler müşterilerden olumlu not ve yorumlar almaya devam ediyor. Son kampanya ile Toyota satın almak isteyen herkese Toyota fiyatlarında 3.900 TL’ye varan indirimler sunuluyor. İndirimli fiyatlar sunan Toyota’nın Yaz kampanyası ile avantajlı koşullarla Toyota satın almak mümkün oluyor.

Toyota’nın kampanyalı fiyatları ile dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla modelinde 3.000 TL’ye varan indirim sözkonusu. Kampanyalı satış fiyatı ve 41.400 TL’den başlayan Toyota Corolla'ya aylık 310 TL’den başlayan taksitler ile sahip olmak mümkün. Dizel Corolla ise 9.000 TL peşinat ve 900 TL’lik aylık ödemelerle satışa sunuldu.

Kampanyalı Toyota fiyatları prestijli bir otomobilde aranan herşeyi sunan Avensis modelinde de 1.500 TL’ye varan indirim getirdi. Avensis sahibi olmak isteyenler aylık 601 TL taksit fırsatından yararlanıyor.

Toyota Finans Kampanyası kapsamında Yeni Toyota RAV4 4.400 TL’ye varan indirimler ve 89.900 TL’den başlayan fiyatları ile dikkatleri üzerinde topluyor. Yeni Toyota Yaris fiyatları 30.950 TL, Yeni Auris fiyatları ise 41.650 TL'den başlıyor.

Toyota'nın yenilenen modeli Toyota Verso'nun başlangıç fiyatları 53.900 TLv, Toyota Hilux'un ise 50.800 TL.

Cazip kampanyalı indirimli fiyatların yanısıra Toyota Finans bünyesinde düşük kredi faiz oranları ile otomobil kredisi kullandırılıyor. Kampanya kapsamında aylık % 0,70'den başlayan faiz oranları geçerli. Vadeler ise geçmiş kampanyalara göre uzadı ve 60 aya çıktı. Toyota Fnans'ın sunduğu ödeme erteleme seçenekleriyle Haizran ayında Toyota alanlar ödemelerine Aralık ayında başlayabiliyorlar.

Toyota Finans kredi ve araç alım işlemlerini tek noktada, Toyota Plaza’da topluyor. Toyota Plaza'dan çıkmadan kredi almak ve satış işlemini gerçekleştirmek mümkün oluyor. Kredi başvurusuna yanıt yaklaşık 30 dakika içinde veriliyor. Çok hızlı bir kredi kullandırma süreci sunan Toyota Finans’ta kişiye özel esnek kredi çözümleri var.

Toyota Finans Sistemi kişiye özel ödeme seçenekleri sunarak balon ödeme, vadeli takas gibi kolaylıklar sağlıyor.

Toyota Finans’ta 60 aya kadar uzun vadeli kredi kullanılabiliyor. Toyota Finans piyasa şartlarına göre her zaman daha düşük ve cazip faiz oranları sunuyor. Aracın tamamına kredi kullanma imkanı sunan Toyota Finans bu özelliği nedeniyle bankaların sunduğu taşıt kredilerine göre daha cazip hale geliyor.

Hiç yorum yok: