Ziraat Bankası Taşıt Kredisi 60 Aya Varan Vadelerle

Ziraat Bankası 0 km ya da ikinci el araç satın almak isteyenlere 60 aya varan vadelerle Taşıt Kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Ziraat Bankası'ndan kredi kullananlara sadece araçlarını seçmek kalıyor. Uygun faiz oranlarıyla sunulan Ziraat Bankası Taşıt Kredisi 60 aya kadar olan taksit seçenekleriyle zorlanmadan, azar azar geri ödeniyor. Ülkemizde taşıt kredisi alanında en olumlu yorumları alan bankaların başında gelen Ziraat Bankası ile ister yeni isterse 2. el olsun her türlü araç için kredi seçenekleri sunuluyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi 0 km ve en fazla 5 yaşına kadar olan araçlar için kullandırılıyor. Ruhsatında hususi olarak kaydettirilmiş olan minibüs, kamyonet, pick-up gibi hafif ticari araçlar için de taşıt kredisi kullanılabiliyor. Uygun faiz seçeneklerinin ve vadelerin sunulduğu kredi kampanyası ile kredi kullanmak isteyenler Ziraat Bankası şubelerinden ve internet şubesinden ve 444 00 00 numaralı Ziraat Bankası Telefon Bankacılığı aracılığıyla Taşıt Kredisi başvurusu yapabiliyorlar.

Kredi kullandırılan araca teminat amacıyla araç rehni yapılıyor. Gerekli görülürse banka tarafından ek teminat istenebiliyor. Kredi kullanıcılarına hayat sigortası ve kredi kullandırılan araçlara kasko yaptırılıyor. Dışarıdan kasko yapılması durumunda aylık % 1,32, şubeden kasko yapılması durumunda aylık % 1,27 faiz oranıyla Taşıt Kredisi kullandırılıyor. Değişik vade ve tutarlar için faiz oranı değişmiyor. Taksit ödemelerinde aylık geri ödeme seçeneğinin yanısıra üç ayda bir geri ödeme seçeneği de sunuluyor.

Ziraat Bankası sıfır kilometre ya da ikinci el olsun tüm binek ve hafif ticari araçlar için cazip koşullarda kredi kullandırıyor. 5 yaşa kadar araçlar için kullanılabilen kredinin geri ödemeleri 5 yıla yayılan uzun bir zaman dilimi içinde gerçekleşiyor. Böylece zorlanmadan ve sıkılmadan hayallerini kurduğumuz araca hemen sahip olma şansı sunulmuş oluyor. Araç satın almak isteyenler ancak nakit sıkıntısı çekenler için Ziraat Bankası eşsiz bir finans desteği sağlayarak araç sahibi olmayı hayal olmaktan çıkarıyor.

Hiç yorum yok: