Finansbank CardFinans Kredi Kartı Başvuru Durumu İnternetten Takip Edilebiliyor

Finansbank CardFinans kredi kartı başvuruları internet üzerinden yapılabildiği gibi yapılan kredi kartı başvurusu yine internetten takip edilebiliyor. CardFinans'a özel web sitesi üzerinde sunulan değişik imkanlar arasında CardFinans başvurusu yapma, yapılmış olan CardFinans başvurusunun son durumunu takip etme ve kart işlemleri ile son ekstre durumunu görme gibi özellikler var. Finansbank web sitesini ziyaret edenler ise buradan da CardFinans kredi kartı başvurusu yapabildikleri gibi ekstre hareketlerini görebiliyor ve başvuru durumunu online olarak takip edebiliyorlar. Sitede diğer Finansbank kredi ve banka kartları için de başvuru, başvuru takipi ve kart işlem hareketleri izleme olanakları sunuluyor. CardFinans'ın yanısıra CardFinans Nakit, CardFinans GO, CardFinans Ortak Markalı, Fix Card, Clubfinans, ClubFinans Doctors ve VadeKart başvuruları da yapılabiliyor.

İnternet üzerinden kolayca Finansbank kredi kartı başvurusu yapmak ve yapılmış başvurunun hangi aşamada olduğunu öğrenmek için Finansbank web sitesini ya da CardFinans web sitesini ziyaret etmek yeterli. Kart başvuru durumu ise Başvurumu Sorgula linkinden yapılabiliyor. Kredi kartı başvuru sorgulaması için ad, soyad, kimlik numarası ve operatör kodu ile birlikte cep telefonu bilgilerinin girilerek Başvurularımı Listele butonuna tıklanması yeterli oluyor. Kart başvurusu sorgulaması CardFinans web sitesinden de aynı şekilde gerçekleştirilebiliyor.

CardFinans sahibi olanlar ise Kart İşlemlerim linkine tıklayarak finansal olmayan her türlü işlemi kolayca yapabiliyor, ekstre bilgilerine ve son CardFinans kampanyalarının detaylarına hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar. Kart İşlemlerim menüsü altında kart bilgilerine ulaşılabiliyor, ekstre görüntüleniyor ve kartla yapılan son işlemlerle oluşan dönemiçi hareketlere ulaşılabiliyor. Kartlarında devam eden taksit ödemelerinin ne aşamada olduğunu, gelecek taksit bilgilerini ve kalan taksit sayılarını öğrenmek isteyenler de hemen ayrıntıları görebiliyorlar. Kart İşlemlerim menüsü ile fatura ödeme talimatı bilgilerine, en son genel ve kişiye özel CardFinans kampanyalarının ayrıntılarına ulaşmak da mümkün oluyor.

Hiç yorum yok: