Maximum Kart'la Tatil Harcaması 4 Ay Erteleme Kampanyası

Tatil sezonu çoktan başladı. Erken rezervasyon fırsatını kaçıranlar için de fırsatlar devam ediyor. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın kredi kartı Maximum'u kullananlar tatil harcamaları ve rezervasyonlarında da karlı çıkıyorlar. Tatilini hemen yapıp ödemelerini ertelemeyi kim istemez. Şimdi Maximum Kart sahipleri aşmalı turizm acentaları ve tur şirketlerinden yaptıkları harcamaların geri ödemelerini 4 ay sonraya erteliyorlar.

Tatil rezervasyonu ve tatil harcamalarının ödemelerini Maximum Kart'a şimdi yapanlar taksitlerini 4 ay sonra ödemeye başlıyorlar. Bu ay sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında içlerinde artık birer marka haline gelen Anı Tur, Jolly, ETS Tur, MNG Turizm gibi ünlü turizm şirketlerinin de bulunduğu turizm ve seyahat acentalarından yapılan taksitli tatil satın alımlarında 4 ay erteleme fırsatı sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak için satın alınan tatil ya da turun toplam tutarının 300 TL ve üzerinde olması ve ödemenin 6 ve 12 taksitli olarak gerçekleştirilmesi gerekiyor. Maximiles Kart sahipleri de bu fırsat kapsamında tatil harcamalarını 4 ay sonraya öteleyebiliyorlar. İş Bankası'nın yanısıra Ziraat Bankası'nın Maximum Kartları da kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanyada tatil com, gezisitesi com, tatil sepeti com gibi ünlü tatil sitelerinden yapılacak tatil rezervasyonları ve harcamaları da 4 ay erteleme fırsatıyla sunuluyor.

Maximum kredi kartının 4 ay ödeme öteleme kampanyası kapsamında tatil satın alınabilecek turizm firma ve şirketleri ise şunlar: Anı Tur, Book In Turkey, Cafe Tur, ETS Tur, Gezinomi, Gezi Sitesi, hmstatil, Jolly, Kaya Turizm, Mika Tur, Mng Turizm, Odeon, Pronto, Setur, Ssc, Sueno, Tatil com, Tatil Sepeti com, Tatilgo, Touristica, Tez Tour, Tur On9, Valstur, VIP Turizm, YKM Turizm.

Bu yaz belki senelerdir hayalini kurduğu tatili uygun ödeme koşulları ve uzun vadelerle ödeyerek yapmak isteyenler Haziran ayına Maximum Kart'ı tercih ediyorlar.

Hiç yorum yok: