Garanti Bankası Nüfus Cüzdanıyla Kredi Başvurusu

Garanti Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Artık Garanti Bankası kredilerine sadece nüfus cüzdanı ile başvuru yapılabiliyor. En kolay şekilde kredi başvurusu yapmak ve kredinizi hemen kullanmak mı istiyorsunuz? Nüfus cüzdanınız da cebinizde ya da cüzdanınızda mı? Öyleyse yanınıza birşey almanıza da gerek yok. Bu halinizle en yakın Garanti Bankası şubesinden içeri girin ve yalnızca nüfus cüzdanı ile kolay kredi başvurunuzu yapın. Garanti Bankası'nın halka tam kredi desteği sağlayan Tam Destek Kredi kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.

Garanti'de her mevsim uygun bir kredi var. Yaz aylarına girdik, artık iyi bir kredi kampanyası yakalamak zorlaştı diye düşünmeyin. Garanti Bankası'nın en son kredi kampanyası Yaz Kredisi ile düşük faizli, düşük ücretli ihtiyaç kredi kullanmak mümkün. Hem de hemen, sadece nüfus cüzdanı ile. Garanti kredilerine hemen kolayca başvuruluyor, çok çabuk kredi cevabı alınıyor. Peki hiç mi belge istenmiyor diye düşünüyor olabilirsiniz. Evet, gerçekten de Garanti ihtiyaç kredisi başvurularında gelir belgesi ve ikametgah belgesi gibi hiçbir belge istenmiyor. Kredi başvurusu için sadece nüfus cüzdanı yetiyor.

Gelir belgesiz, ikametgahsız, sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapılabilen son Garanti kredisi yaz aylarına özel faiz oranları ve sadece 5 TL masrafla kullanılıyor. Garanti Yaz Kredisi kampanyasında faiz oranları % 0,65'den, kredi tahsis ücreti olarak alınan masraf tutarı ise 5 TL'den başlıyor. Kampanya kapsamında 50.000 TL'ye kadar tutarlarda ihtiyaç kredisi alınabiliyor. 36 aya kadar vadelerle kullandırılan kredinin vadesi eğer bordrolu çalışan iseniz 60 aya kadar uzuyor. Uzun vadeli, düşük faizli ve masraflı bir kredi arayanlar değişik ihtiyaçlar için sunulan kredi seçeneklerinden birini seçerek sunulan bu kredi fırsatını kaçırmamış oluyorlar.

Hiç yorum yok: