Nissan Micra, Juke, Qashgai Kampanya Fiyatları ile Satışta

Nissan yaz aylarına cazip bir kredi kampanyası ve avantajlı fiyatlarla hızlı bir yaptı. Nissan'ın yaza merhaba diyen yeni kampanyasında birbirinden cazip koşullar ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Kredi kullanarak yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için Nissan Micra, Note ve Juke modellerinde 13.000 TL için 13 ay boyunca % 0 faiz imkanı sunuluyor. Nissan Qashqai ve Qashqai +2 modellerinden birini yercih edenler ise 15.000 TL için 15 ay boyunca % 0 faiz imkanı ile yepyeni bir Nissan sahibi oluyorlar.

Kampanya süresince Nissan bayilerinde Micra modelleri 31.630 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Nissan Juke modelleri ise 42.290 TL’den başlayan fiyatlarla alıcıların bekliyor. Son dönemde Nissan'ın en ilgi gören ve olumlu yorumlar alan modeli Qashqai ise 48.990 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Özel kampanya fiyatlarıyla sunulan Nissan Qashqai yakıt tasarrufunu maksimum seviyeye çıkaran ve sarsıntısız bir sürüş deneyimi yaşatan eşsiz bir model olarak olumlu puan topluyor. Otomatik vites kolaylığını yaşamak isteyenler için tasarlanan 1.6 benzinli Otomatik Vites Qashqai düşük karbondioksit salınımı ve yakıt tüketimiyle hem çevreyi hem de cüzdanı koruyor. Şehrin yoğun trafiğine zorlanmadan uyum gösteren Nissan Qashqai Otomatik Vites CVT 55.990 TL'den başlayan fiyatlarla yeni kullanıcılarını bekliyor.

Nissan Qashqai Türkiye'de 36 binden fazla kişinin tercihi oldu. Nissan Qashqai’nın sahip olduğu CVT teknolojisi, kademesiz vites geçişleri ile sarsıntısız bir hızlanma imkanı yaratıyor. Nissan Qashqai CVT diğer otomatik vitesli otomobillerde görülen vites değişim şoklarını ve vites değişim gecikmelerini hissettirmeden sorunsuz bir sürüş keyfi sağlıyor. Konfor yönünden de sürücüsünü ve yolcularını tatmin eden Nissan Qashqai üstün yakıt tasarrufu özelliğiyle olumlu yorumlar alıyor.

Nissan Qashqai CVT üst sınıf bir otomobilden beklenen tüm özellikleri sunuyor. Nissan Qashqai CVT’de bulunan üstün güvenlik donanımları, panaromik cam tavan, navigasyonlu renkli geri görüntü kamerası ve tavan rayı gibi özellikler aracı ön plana çıkarıyor. Nissan’ın diğer modelleri Juke, Micra, Note da Nissan Bayilerinde yeni sahiplerini bekliyor.

Hiç yorum yok: