TEB 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi - Dosya Masrafsız ve 1,09 Faiz



Yaza rahat girmenin formülünü TEB buldu. 'Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır' temasıyla televizyon reklamlarını da izlemeye başladığımız TEB Yaz Kredisi 3 ay ertelemeli olarak sunuluyor. TEB İhtiyaç Kredisi'ne hemen başvurun yaza rahat giriyorlar. TEB'in yeni kredisi dosya masrafsız olarak ve sadece % 1,09 faiz oranı ile kullandırılıyor. Hemen kredi kullanarak taksitleri ertelemek isteyenler için TEB Yaz Kredisi mükemmel bir fırsat sunuyor. Krediyle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek kredi başvurusu yapmak isteyenler TEB şubelerine uğramayı ihmal etmiyorlar.

3 ay ertelemeli İhtiyaç Kredisi ile 36 ay vadeli olarak 10.000 TL çekenler ayda 350 TL taksit ödüyorlar. TEB'in ihtiyaç kredileri uygun ödeme koşulları, uzun vadeler ve düşük maliyet oranlarıyla dikkat çekiyor ve kredi kullanıcılarından olumlu yorumlar alıyor.

TEB Dosya Masrafsız Pratik Kredi başvurusunu cep telefonundan yapmak isteyenler TC kimlik numaralarını 4466'ya SMS atıyorlar ve kredi cevapları anında cep telefonuna geliyor. Selahattin Çakaler'in rol aldığı televizyon reklamlarından tanıdığımız TEB Pratik Kredi Çakaler'e 'Seni seviyorum pratik bankam benim' dedirtiyor.

Yaz ayları genellikle kredi kullandırma potansiyelinin düştüğü ve bankaların cazip kampanyalarının olmadığı aylar olarak düşünülür. Oysa TEB'de böyle bir durum sözkonusu değil. TEB'in cazip koşullarla sunduğu 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ile dosya masrafı ödemeden ve aylık % 1,09 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. Yaz aylarında nakitsiz kalmak istemeyenler için TEB'in yeni kredisi gerçek bir can simidi oluyor. TEB yaz kış demeden mükemmel kredi fırsatları sunmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok: