Finansbank CardFinans E-Ekstre 5000 ParaPuan Kazandırıyor

'güç Sizde' diyen Finansbank kredi kartı CardFinans şimdi çevre için duyarlı olma konusunda da güçbirliği yapmaya çalışıyor. Kredi kartı ekstrelerini posta yoluyla alan CardFinans sahipleri için şimdi hem daha pratik hem de daha çevreci bir yol var: e-extre. Kredi kartı ekstrelerini internet üzerinden e-mail yoluyla almaya karar verenler hem kağıt israfına son vererek çevreye katkıda bulunuyorlar, hem de kredi kartı ekstrelerinin zamanında ellerine ulaşmaması ya da kaybolması gibi sorunlardan kurtuluyorlar. Çünkü e-posta ile gönderilen kart ekstresine anında alıcısına ulaşıyor ve kart borcu kesim tarihi geldiği anda günü gününe kart borcu bilgilerine ulaşmak mümkün oluyor.

E-ekstre ile kart dönem ekstrelerini almayı tercih edenler ayrıca CardFinans'tan 5.000 ParaPuan kazanıyorlar. ParaPuan hemen kazanılıyor ve karta yükleniyor, ancak 6 ay boyunca e-ekstre almaktan vazgeçmemek gerekiyor.

Peki e-ekstre kullanmak pratik mi ve kağıt üzerinde görebildiğimiz dönem içi harcamalar, dönem faizi, taksit tutarı ve sayıları, dönem borcu ve kalan borç gibi bilgiler e-ekstrede de görülebiliyor mu? Bu soruya cevabımız: evet. Kağıt üstünde görülen her türlü kredi kartı bilgisi e-ekstrede de aynen görülebiliyor. Kart sahibinin adı soyadı, karta bağlı hesabın iban numarası, kartın son hane numara bilgilerinden tutun da o dönem için gerekli olan dönem içi harcama tutarları, harcamanın nerede yapıldığı, taksitli olup yapılmadığı, biten taksitler, kalan taksit sayıları ve tutarları, o dönem içi toplam borç tutarı, ödenmesi gereken borç tutarı, ödenmesi gereken asgari tutar, devam eden taksitlerden oluşan ve diğer dönemlerde ödenmesi gereken kalan borç tutarı, varsa kart borcuna uygulanan alışveriş ve gecikme faiz oranları ve tutarları, geçmiş ekstre borç tutarı ve yatırılan tutar ve yatış tarihi, borcun hesap kesim tarihi ve son ödeme tarihi gibi her türlü bilgiye e-estre üzerinden de ulaşılabiliyor. E-mail yoluyla gelen ekstre internet üzerinde açılıp incelenebileceği gibi istenirse download edilerek bilgisayar ya da diğer depolama araçları içinde saklanabiliyor.

Hiç yorum yok: