HSBC Advantage Kredi Kartı Beyaz Eşya + Taksit ve Erteleme Kampanyası

'Advantage'ın varsa avantajın var' anlayışını gerçek anlamda hayata geçirmek isteyen HSBC Advantage Kart gerçekten avantajlı bir kredi kartı olduğunu düzenlediği pek çok kampanya ile kanıtlıyor. Kredi kartının en son sunduğu avantajlardan biri de beyaz eşya sektöründe geldi. Dünyanın ve Türkiye'nin tanınmış beyaz eşya markalarıyla işbirliği yapan HSBC Advantage Card bu ayın sonuna kadar +8 taksit ve 4 ay erteleme fırsatı sunuyor. Çok konuşulacak ve olumlu yorumlar alacağını düşündüğmüz kampanyaya katılan ünlü markalar ise şunlar: Arçelik, Beko, Alarko Carrier, Bosch, Hotpoint, Gaggenau, Miele, Profilo, Siemens ve Vestel. Bu beyaz eşya markalarının ürünlerini taksitli olarak satın alanlar mevcut taksit sayısının üstüne + 8 taksit ve 4 ay erteleme imkanından yararlanıyorlar. 4 ay erteleme 4 ekstre dönemi erteleme anlamına geliyor. + 8 taksitle beraber toplam taksit sayısı 12'yi aşamıyor.

Fırsat kampanyaya dahil olan HSBC Advantage üye işyerlerinde geçerli. Kampanyadan yararlanmak için alışverişin taksitli olarak yapılması ve ödeme işleminin yapılmasından önce satış görevlisine kampanyaya katılma isteğinin bildirilmesi gerekiyor. + 8 taksit ve 4 ay erteleme kampanyası bu ayın sonuna kadar devam edecek. İçi dışı bir kredi kartı HSBC Concept kredi kartı aidatı olmayan bir kredi kartı olduğu için düzenlenen bazı kampanyalardan ücret alıyor. HSBC Concept ile bu kampanyadan yararlanmak isteyenler 3 TL ücret ödüyorlar. Ödemenin Advantage NakitPuan ile yapılması durumunda kampanyadan yararlanmak mümkün olmuyor. 4 ay ertelemenin yapılabilmesi için alışverişin en az 2 taksitle de olsa taksitli olarak yapılması gerekiyor. 4 ay ekstre ertelemesi en fazla 12 ay taksitle yapılan beyaz eşye alışverişlerinde geçerli oluyor.

Sözü geçen markalar dışında bazı diğer beyaz eşya markaları da HSBC Advantage Kart işbirliğiyle cazip kampanyalar düzenliyor. Bunlardan biri olan LineaDecor, HSBC Advantage kredi kartı sahiplerine peşin fiyatına 12 taksit ve Advantage'a özel % 30'a varan indirim imkanı sunuyor. Samsung Shop'larda ise HSBC Advantage Card ile alışveriş yapanlara peşin fiyatına 12 taksit ve 4 ay erteleme veya 24 taksit avantajı sunuluyor.

Hiç yorum yok: