Ziraat Birleştiren Kredi ile Emekliler Banka Borçlarını Ödüyor

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşterilere bankanın bir müjdesi var: Birleştiren Kredi. Banka borçları olan ve bunları ödemekte zorlanan emekliler Birleştiren Kredi ile tüm kredi ve kredi kartı borçlarını ödüyorlar, rahat ediyorlar. Ziraat Bankası Birleştiren Kredi'den yararlanmak için emekli maaşını Ziraat Bankası aracılığıyla almak gerekiyor. Maaş ödemesini Ziraat Bankası'na taşımak çok kolay. Doğrudan banka şubelerine uğrayarak ya da internet üzerinden e-devlet sitesinden maaş banka değişikliğini yapmak mümkün. Ziraat Birleştiren Kredi maaşlarını Ziraat aracılığıyla alan emekliler için tasarlandı. Kredinin temel amacı banka borçlarını ödemekte zorlanan emeklilere rahat bir nefes aldırmak. Kredinin temel fikri bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarının ödenerek temizlenmesi ve Ziraat'ten kullanılacak kredi ile uzun vadelerde geri ödenmesi.

Ziraat Birleştiren Kredi uzun vade imkanı ile banka borçlarını temizleme imkanı sunuyor. Kredinin vadesi tam 90 ay. Türkiye'nin en uzun vadeli ihtiyaç kredi olarak ön plana çıkan Birleştiren Kredi emekliler arasında olumlu yorumlar alacak gibi gözüküyor. Birleştiren Kredi 90 ay vadenin yanısıra uygun faiz oranlarıyla sunuluyor.

Konut kredisi kullanmış olan ve borçlarını ödemekte zorlanan Ziraat Bankası emekli maaşı müşterileri için de bir fırsat var. Ziraat Birleştiren Konut Kredisi ile bankalardaki konut borçları ödenerek daha uygun faiz oranlarıyla Ziraat Bankası'nda yeniden yapılandirılıyor. Ziraat Bankası Birleştiren Konut Kredisi tam 180 ay vadeli olarak kullanılabiliyor.

'Banka borçlarım çok birikti. Kredi ve kartı borcunu ödemekte zorlanıyorum. Bir çözüm var mı, kredi ve kart borçlarımı nasıl temizleyebilirim?' diyenlerden biriyseniz Ziraat Birleştiren İhtiyaç Kredisi tam size göre. Konut kredisi borçlarını ödemekte zorlanan emekliler için ise Birleştiren Konut Kredisi fırsatı var. Emekliler için borç ödeme ve borçlarını sıfırlama konusunda tam bir can simidi olan Birleştiren Kredi kredi ve kart borçlarının yükünden kurtulmak için eşsiz bir çözüm sunuyor.

Hiç yorum yok: