Düşük Faizli Kredi Kartı Borç Aktarımı Axess'te

'Axess yeter bana!' sloganıyla yola çıkan Axess gerçekten de kullanıcılarına her alanda yeterli hizmeti sunan bir kredi kartı olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Axess kart sahipleri indirimler, peşin fiyatın taksit ve ek taksit imkanları, bol chip-para gibi sayısız olanaktan yararlanırken aynı zamanda da diğer kredi kartlarında olan borçlarını uygun maliyetlerle transfer edebiliyorlar. Axess'e kredi kartı borç aktarımı yapanlar düşük faiz olanaklarından yararlanırken borçlarını taksitlendirip ödemenin keyfini yaşıyorlar.

Haziran ayına girdiğimiz şu günlerde Azess kredi kartı borç aktarımı kampanyalarından bir yenisini kullanıcılarına sunuyor. Buna göre diğer bankalarda bulunan kredi kartı borçları 5 0,79 faiz oranıyla Axess'e transfer edilebiliyor. Üstelik geri ödemeler 24 aya varan taksitlerle yapılabiliyor. Eşit taksitlere bölünen borç uzun vadeye yayılarak kolayca ödenebiliyor.

Axess karta taksitli kredi kartı borç transferi işlemini yapmak için en yakın Akbank şubesine gitmek yetiyor. Aynı zamanda 444 00 11 Cep Kredi'yi arayarak ve Akbank Direkt İnternet'i tıklayarak kredi kartı borç aktarımı işlemi gerçekleştirilebiliyor. Transfer edilen borç tutarı yeniden yapılandırılarak, kredi kartı faiz oranlarından çok daha düşük faiz oranlarıyla taksitlendiriliyor. Taksitlere bölünen kredi kartı borcunun ödenmesi sorun olmaktan çıkıyor. Axess kullanıcıları bu hizmeti çok beğenmişe benziyorlar, çünkü Axess kart sahiplerinden bu konuda gelen yorumlar çok olumlu.

Haziran ayının sonuna kadar sürecek borç aktarımı kampanyasında aktarılan toplam tutarı üzerinden 24 aya kadar % 5 oranında kampanya katılım ücreti alınıyor. Kampanya katılım ücreti ilk ekstreye yansıtılıyor. Kullanılabilir kredi kartı limitleri dahilinde borç transfer işlemi yapılabiliyor. Yapılabilecek maksimum borç transferi 20.000 TL'ye kadar olabiliyor. EFT yapılan saatler içinde başvuru yapılması halinde borç kapama ve transfer işlemi aynı gün içinde gerçekleşiyor. Taksitli borç transfer işlemi sonrası işlemin yapıldığı gün olmamak koşuluyla erken kapama ya da kısmi kapama yapılabiliyor. Bugünlerde kredi kartı borçlarını kapatıp taksitlendirmek isteyenlerin yolu Akbank'a düşüyor.

Hiç yorum yok: