ING Bank Vadesiz Altın Hesap Nasıl Açılır

İyi bir yatırım ürünü arayanlar ve birikimlerini altın olarak değerlendirmeyi sevenler için ING Vadesiz Altın Hesap kaybolma ve çalınma riski olmadan güvenle altın yatırımı yapma fırsatı sunuyor. ING Bank Vadesiz Altın Hesap ile tasarruflar gram altın olarak değerlendiriliyor, gram bazında altın alım ve satım işlemleri yapılabiliyor. 100.000 TL'ye kadar Tasarruf Mevduatı Güvence Fonu güvencesi altında bulunan altın hesaplarının işleyişinin diğer vadesiz mevduat hesaplarından hiçbir farkı yok. Altın hesaplarında sadece döviz cinsi olarak TL, USD ya da Euro yerine gram altın tercih edilmiş oluyor.

ING Vadesiz Altın Hesabı bankanın şubelerinden açtırma olanağı olduğu gibi İnternet Şubesi Yatırım menüsü altında bulunan ING Vadesiz Altın Hesap adımından da vadesiz altın hesabı açtırmak mümkün. Bunun yanında ING Bank'ın 0850 222 0 600 numaralı Telefon Bankacılığı’nı arayarak da altın hesabını anında açtırmak mümkün.

Tasarruf sahiplerinden çok olumlu yorumlar alan ING Vadesiz Altın Hesap’ta 1 gr 1000/1000 saflıkta altın, 1 XAU değerine eşit olarak hesaplanıyor. ING Vadesiz Hesap'tan ING'nin diğer şubelerinde bulunan ING Vadesiz Altın Hesaplarına havale yapılabiliyor.

ING Vadesiz Altın Hesap ile gram bazında işlem yapılabiliyor. Bu da çok küçük tutarlar ile birikim yapma imkanı sunarak küçük yatırımcıların kolayca tasarruf yapmalarını sağlıyor. Gün içinde yapılacak alım ve satım işlemlerinde gerçek zamanlı fiyat değişimlerinden yararlanarak avantaj sağlamak mümkün oluyor. ING Bank İnternet Şubesi ve 0850 222 0 600 numaralı ING Bank Telefon Bankacılığı aracılığıyla 7/24 işlem yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: