İlk Temmuz Ayı Kredi Kampanyası İş Bankası'nda

Haziran ayı henüz bitmedi ama İş Bankası'ndan Temmuz ayının ilk kredi kampanyası geldi bile. Kampanyaya başvurular 8 Temmuz tarihine kadar yapılabiliyor. Aslında bu kampanya Haziran ayında başlayan yaz aylarına özel ve son başvuru tarihi 28 Haizran olan İş Bankası Yaz Kredisi kampanyasının devamı niteliğinde. İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi kampanyası ile % 0,66'dan başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Kredi kampanyası kapsamında maksimum 60 ay vadeli olarak 35 Bin Lira'ya kadar kredi çekilebiliyor.

Bildiğimiz gibi kampanya Haziran ayına “Tatil Yerine Balkona Çıkan Aileyi Serinletecek Kredi” sloganıyla girmişti ve televizyon reklamları kanallarda yerini almıştı. Sıcak yaz günlerinin etkisini iyice arttırdığı bugünlerde olumlu yorumlar almaya devam eden kampanya sadece bir tatil kredisi olarak algılanmamalı. Kredi sadece tatil masrafları için değil, borç ödemeden eşya alımına, günlük masraflardan eğitim giderlerine kadar her alanda kullanılabiliyor.

8 Temmuz'a kadar sürecek kredi kampanyası ile serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ve emekliler hızlı ve düşük faizli kredi kullanmanın tadını çıkarıyor. İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi faiz oranları % 0,66’dan başlıyor. Kredinin üst limiti 35.000 TL ve 60 aya kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. 5.000 TL kredi çekenler 12 ay vadede aylık & 0.66 gibi düşük faiz oranından 99 TL istihbarat ücreti ödeyerek yararlanıyorlar.

İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi ile 20.000 TL veya 35.000 TL gibi tutarlarda kredi kullanmak isteyenler ise aylık % 0.84, % 0.86, ve % 0.88 civarlarında gerçekleşen faiz oranlarını tercih edebiliyorlar. Bu tutarlar için 150 TL istihbarat ücreti ödenioyr. Kredi kampanyası kapsamında 24, 36 veya 60 ay vadelerle kredi çekilebiliyor.

Kredi başvurusu İş Bankası'nın 1.200'den fazla sayıdaki şubesi ve Anında Bankacılık kanallarıyla yapılabiliyor. Cep telefonundan hemen kredi başvurusu yapmak için NAKİT yazdıktan sonra boşluk bırakarak TC kimlik numaranız, istediğiniz kredi tutarı ve aylık gelirinizi 4402′ye SMS atmanız gerekiyor. Kredi başvurusu ayrıca İş Bankası Bankamatiklerinden, Telefon Şubesinden, İşCep, İşPad veya İşWap şubelerinden de yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: