Deniz Avans 2000 TL'ye 12 Ay 0 Faiz

Deniz Avans kampanyaları yaz aylarına da sıcak girdi. Deniz Avans yaz, kış; sıcak, soğuk dinlemiyor ve avantajlar sunarak Nakit Avans kullandıyor. Deniz Bonus kredi kartı kullanıcıları hayatlarına kolaylık getiren yeni bir özellikle daha tanışıyor: Nakit Avans bir SMS ile cepte. Şubeye uğramadan tek bir SMS ile nakit avans kullanma imkanı sunulurken dileyenler nakit avanslarını taksitli olarak alabiliyorlar. Tek bir SMS göndererek Nakit Avans çekilebiliyor ve çekilen tutar hemen bankadaki hesaba aktarılabiliyor. Aynı işlemi Denizbank ATMleri, Denizbank İnternet Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı ile de gerçekleştirmek mümkün. 7/24 nakit avans çekme imkanı kullanılabilir nakit avans limiti dahilinde 10.000 TL’ye kadar Nakit Avans çekilebiliyor. Üstelik 12 ay taksitle.

Deniz Bonus'da Haziran ayına özel bir Nakit Avasn kampanyası da var: Sıfır faizli Taksitli Nakit Avans. Kampanya ile 2.000 TL tutarında ve 12 taksitli olarak Nakit Avans kullananlar için uygulanan faiz oranı % 0. Sadece 2.000 TL ve 12 ay taksit için geçerli olan bu fırsattan yararlananlar için uygulanan komisyon oranı ise 199 TL. 30 Haziran tarihine kadar sürecek kampanya yaz sıcaklarının yen yeni başladığı şu günlerde acil nakit ihtiyacı olanların içini serinletiyor. 2.000 TL Nakit Avans için % 0 kampanyası Denizbank ATM’leri, SMS, Internet Bankacılığı ve Çağrı Merkezinde devam ediyor.

Cepten SMS ile Nakit Cepte’ye nasıl başvuru yapılır diyenlerdenseniz söyleyelim. Cepten SMS atarak Taksitli Nakit Avans kullanmak için yapılması gereken tek şey 3280’e mesaj atmak. Mesaj metnine PARA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Deniz Bonus kartının son 6 hanesini ve talep edilen nakit avans tutarını yazmak gerekiyor. Mesajın gönderileceği numarada ise bir değişiklik yok: 3280.

3280'e atılan mesajın ardından cep telefonuna banka tarafından bir mesaj gönderiliyor. Bu kısa mesajda çekilebilecek nakit avans tutarı, komisyon oranı ve avansın yatırılacağı banka hesap numarası yazıyor. Bu bilgileri inceleyen başvuru sahibi kendisi için bu koşullar uygunsa KABUL yazarak cevap gönderiyor. Bu mesajın gönderilmesinin ardından bildirilen tutar mesajda belirtilen müşteri banka hesabına anında aktarılıyor. 24 saat içinde KABUL yazıp dönülmezse ilk başvuru geçersiz sayılıyor ve yeniden başvuru yapılması gerekiyor. Kampanya sadece 12 taksitli olarak Nakit Avans kullanımları için geçerli.

Hiç yorum yok: