Şok Faiz Oranlı Akbank Kredi Kampanyası ile Yaz Fırsatı

Akbank kredilerinde Yaz Kampanyası son hızıyla devam ediyor. Akbank'ta kredi faizleri düştü. Şimdi Akbank'tan ihtiyaç kredisi kullananlar % 0.85 faiz oranından yararlanıyorlar. Düşük faizli kredi arayanlar için Akbank Yaz Kredisi sunduğu şok faiz oranlarıyla iyi bir seçenek oluşturuyor.

Kampanya kapsamında 10.000 TL kredi kullanılması halinde 24 ay vadede % 0.85 faiz oranı ve 199 TL kredi kullandırım ücreti ile ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Masraf tutarı 36 ay ve 60 ay vadelerde de aynı. 199 TL masraf ödeyenler 10.000 TL kredi için 36 ay vadede ve 60 ay vadede aylık % 0.90 faiz oranı ile kredi kullanabiliyorlar.

Kredi almayı düşünenler ve aylık ne kadar taksit ödeyeceğini merak edenler için bankanın sitesinde yine 10.000 TL kredi için örnekler verilmiş. 24 ay vade ile 10 Bin Lira kredi için aylık geri ödeme tutarı 472 TL olarak gerçekleşiyor. 36 ay vade için aynı tutarlı krediyi kullananlar ayda 337 TL taksit ödüyorlar. 60 ay vadeli olarak 10 Bin TL kredi kullananlar aylık 227 TL kredi taksiti ödemesi yapıyorlar.

Akbank'lı ikizlerin son kampanyası şok kredi faiz oranları ile yaz aylarına damgasını vuracak gibi gözüküyor. Kredinin banka müşterileri arasındaki ilk yorumları oldukça olumlu oldu. Düşük faizli, düşük masraflı bir kredi arayanlar için Akbank Yaz Kredisi çok iyi bir kredi seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Bankaların Yaz aylarına özel kredi kampanyaları arasında ön plana çıkan Akbank Yaz Kredisi Kampanyası bu aylarda nakit sıkışıklığını kolayca aşmak isteyenler için birebir.

Hiç yorum yok: