ING Bank Nakit Kart Destek Hesap Tanımlatarak Para Çekme

ING Bank'ın banka kartı nakit kart alışveriş yapmanın, hesaptan para çekmenin ve daha pek çok bankacılık işleminin yanında hesapta para olmasa bile nakit çekme imkanı sunuyor. Bu imkandan yararlanmak için ING Bank Destek Hesap açtırarak bu hesabı Nakit Karta tanımlatmak yeterli oluyor. ING Bank Destek Hesap nakit sıkıntısı çekildiğinde hesapta para yokken bile para çekilmesini sağlayan kredili bir mevduat hesabı. Destek Hesap için belirli bir kredi limiti tanımlanıyor ve bu limite kadar destek Hesap'tan nakit kullanmak mümkün oluyor. Bu işlemi yapmanın en kolay yolu da kuşkusuz ING Bank Nakit Kartı kullanmak. Nakit Kart ile ING Bank ATM'lerinden prosedürsüz, başvurusuz, zahmetsiz ve günün 24 saati Destek Hesap aracılığıyla nakit kredi kullanılabiliyor.

ING Nakit Kart ile her bankanın ATM'sinden, yurtiçi yada yurtdışı olması fark etmeksizin 7 gün 24 saat vadesiz hesaptan para çekilebiliyor. Nakit Kart kullanarak her yerde alışveriş yapmak da mümkün. Böylece para taşıma zahmetinden ve riskinden kurtulmuş oluyorsunuz. ING Nakit Kart ile hemen hemen tüm bankacılık işlemleri kolayca gerçekleştiriliyor. ING Bank'ın banka kartı olan Nakit Kart ile yapılabilecek işlemler arasında para çekme, para yatırma, bakiye sorma, bağış, havale, kayıtlı EFT ve fon alımı işlemleri bulunuyor. ING Bank Nakit Kart ile ATM'lerden günlük olarak en fazla 1.000 TL nakit çekilebiliyor. SMS ile cep telefonuna gönderilen tek kullanımlık şifre özelliği sayesinde Nakit Kart ile internetten alışveriş yapmak çok güvenli.

SMS ŞİFRE ile anında ING Bank Nakit Kart şifresi alınabiliyor. Şifre almak için ING Bank'ta kayıtlı cep telefonu numaranızdan SMS göndermek gerekiyor. Bunun için SIFRE yazıp, boşluk bıraktıktan kartınızın son 4 hanesini 2205'e göndermeniz yeterli.

ING Bank Nakit Kart sahipleri eşleri, çocukları ya da sevdikleri için ek kart çıkartabiliyorlar ve ek kart limitlerini kendileri belirliyorlar.

Nakit Kartın kaybolması, çalınması veya işlem yaparken ATM’de sıkışması durumunda 0850 222 0 600 numaralı ING Bank Telefon Bankacılığı’na haber vererek kartın kullanıma kapatılması sağlanabiliyor. Bu durumda olan müşterilere hemen farklı numaralarla yeni bir kart tahsis ediliyor.

Hiç yorum yok: