POS Para - Şekerbank ATM Kartı ile Kasada Nakit Çekim

Şekerbank ATM kartı şimdi anlaşmalı mağaza ve marketlerdeki kasalardan hızlı ve pratik nakit çekim yapılabiliyor. CarrefourSA, CarrefourSA Expres, Kiler, Real, D&R, DiaSA mağazalarında yapılacak alışverişlerde aynı zamanda nakit çekme imkanı var. Şekerbank POS Para ile anlaşmalı olan hipermarket ve zincir mağazaların ödeme kasalarından nakit çekim işlemi gerçekleştirmek için öncelikle alışveriş yapmak gerekiyor. Buna göre en az 10 TL’lik alışveriş yapılması durumunda 10 TL ve katları olmak üzere tek seferde 100 TL’ye, aynı gün içerisinde ise 500 TL ye kadar nakit çekilebiliyor. Böylece ATM'ye gitmeden banka kartıyla nakit çekme imkanı sunuluyor. Şekerbank ATM Kart'ın sunduğu POS Para hizmeti kart kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor ve olumlu yorumlar alıyor.

POS Para hizmeti ile mağaza kasalarında Şekerbank ATM Kartı ile yapılan en az 10 TL'lik alışveriş ödemesinin ardından ekstra hiçbir ücret ödemeden nakit ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanıyor.

Pos Para ile kasada nakit çekim için üç kolay aşama sözkonusu:

Öncelikle en az 10 TL'lik alışveriş yaparak kasaya gelin. alışverişinizin ödemesini Şekerbank ATM Kart’ınız ile yaparken POS Para istediğinizi söyleyin ve 100 TL’ye kadar hangi tutarda Pos Para kullanacağınızı kasa görevlisine bildirin.

Alışveriş için normal olarak POS ekranında çıkan şifre yazılması aşaması Pos Para nakit çekimlerinde de aynı. Ekranda şifre bilgisinin girilmesi gerektiği bilgisi çıktığında kasa görevlisi şifrenizi girmenizi isteyecek. Bu aşamada alışverişlerde yaptığınız gibi şifrenizi girin. Bu şifre hem alışveriş hem çekilen nakit için giriliyor. İki işlem için bir defa şifre girmek yeterli.

Alışveriş sonrasında verilen slipi kontrol edin. Slipte alışveriş tutarının yanısıra çekilen POS Para miktarı da görülüyor.

POS Para ile nakit çekim sadece ATm banka kartının alışverişlerde kullanılması halinde geçerli oluyor. ATM kartı ile yapılacak en az 10 TL'lik alışveriş ile birlikte 10 TL ve katları olmak üzere tam 100 TL'ye kadar nakit çekim imkanı sağlanıyor. Çekilen nakit kasa görevlisi tarafından size banknot para olarak teslim ediliyor. Karta bağlı banka hesabında yeterli nakit bakiyesi yoksa banka hesabına bağlı bir "Kredili Mevduat" hesabının bulunması durumunda POS Para talebi bu hesaptan karşılanıyor.

Hiç yorum yok: