İş Bankası Esnaf Kredisi Düşük Faiz Oranları ile

Türkiye İş Bankası Esnaf Kredisi kullananlar hem nakit ihtiyaçlarını anında karşılıyor hem de geri ödemelerini rahatlıkla yapıyorlar. Nakit paraya ihtiyaç duyan küçük işletmeler ve esnaf için düşük faizli kredi İş Bankası'nda. Esnafa Destek Kredisi adıyla başlatılan yeni esnafa özel kredi kampanyası kapsamında Türkiye genelindeki tüm esnaf ile küçük işletmelere kredi kullandırılıyor. Kredinin faiz oranı % 0.33'den başlıyor. Düşük faiz oranının yanında 30.000 TL’ye kadar kredi kullanma imkanı var. İş Bankası Esnaf Kredisi ile 12 ay vadeli destek kredisi alanlar % 0.33 faiz oranıyla geri ödeme yaparken, 24 ay vadeyi tercih eden esnaf ise % 0.55 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor.

Türkiye İş Bankası, esnaf, tüccar ve küçük işletmelere yıllardır verdiği destekle tanınıyor. Bu konuda her zaman olumlu yorum, tepki ve eleştiriler alan banka yeni Esnafa Destek Kredisi kampanyasıyla esnafa desteğini sürdürüyor. Esnafa Destek Kredisi kampanyasıyla % 0,33 faiz oranıyla 30.000 TL`ye kadar 12 ay vadeli ya da 30.000 TL’ye kadar % 0,55 faiz oranıyla 24 ay vadeli kredi kullanmak mümkün.

İş Bankası Esnaf Kredisi tercih edilen peşin komisyon tutarlarına ve vadeye göre farklı faiz oranı seçenekleri sunuyor. 28 Haziran tarihine kadar geçerli olan ve % 0.33'den başlayan faiz oranlarıyla sunulan Esnaf Destek Kredisi ile maksimum 30.000 TL'ye kadar kredi alınabiliyor. Kampanya kapsamında örnek olarak söylemek gerekirse 12 ay vadeyle 10.000 TL kredi kullanan bir esnaf 400 TL peşin komisyon ödeyerek aylık 852 TL taksitle kredi kullanmış oluyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler herhangi bir İş Bankası şubesine uğrayarak ayrıntıları ve sunulan seçenekleri öğrenebiliyor ve İş Bankası Esnaf Destek Kredisi için başvuru yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok: