Xchange by Toyota - Toyota'ya Git Nedir?

'Yeni veya 2. el araç almak istiyorum', 'aracımı takas yapmak istiyorum' 'aracımı satmak istiyorum' ya da 'ikinci el araç için kredi alma ihtiyacım var' mı diyorsunuz? Öyleyse tüm bu işlemler için Xchange by Toyota sistemi tam size göre. markası ne olursa otomobille işi olanlar bugünlerde Toyota'ya Git sitesini ziyaret ediyorlar. Birkaç yıldır kullanımda olan sistem araba tutkunlarından olumlu yorumlar almaya devam ediyor.

Xchange by Toyota sistemi nedir? Toyota'ya Git sitesi nasıl çalışıyor? Xchange by Toyota her markadaki otomobil için en üst düzeyde güvenli kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmet veren bir sistem.
Markası ne olursa olsun otomobil ile ilgili tüm beklenti ve ihtiyaçlara cevap vermeyi amaçlayan sistem ile otomobil alım ve satım, araç takası ve otomobil kredisi işlemleri Toyota Plazalar’da ve Toyota'ya Git web adresinde tek bir noktadan ve güvenle gerçekleştiriliyor. Toyota'ya Git web sitesinden sisteme katılanlar kendileri için cazip fırsatları görebiliyor, sitede yer alan araç ilanlarını inceleyebiliyorlar ve Toyota bayileriyle iletişim kurabiliyorlar. Sitede ilanları takip edip araçla ilgili bilgi almak isteyenler araç için ilan veren Toyota bayisinin telefon ve adres bilgilerine de ulaşabiliyorlar. Dileyen site ziyaretçileri web sayfasında bulunan kısa formu doldurarak iletişim bilgilerini bırakabiliyorlar. İlgili Toyota bayisi Xchange by Toyota kapsamındaki 2. el alım, satım ve takas olanakları konusunda kendilerini arayarak bilgilendiriyorlar. Toyota'ya Git adresinde bulunan arama kutucuğu ile istenilen marka, model ve yıl özellikleriyle otomobil ilanlarını hemen listelemek mümkün oluyor. 'Günün Fırsatları' bölümü ise cazip fiyatlarla sunulan araçlara ulaşmayı sağlıyor.

Sitede ayrıca Toyota Finans'tan kredi kullanmak isteyenler için Kredi Hesaplama Aracı bulunuyor. Site üzerinden kasko ve sigorta imkanları hakkında da bilgi alınabiliyor. İstedikleri bir araca rastlamayanlar istedikleri aracın özelliklerini bildirerek kendilerine uygun araç geldiğinde geri dönüş yapılmasını sağlayabiliyorlar. Fiyatı Düşünce Haber Ver özelliği ise istenilen aracın fiyatının düşmesi halinde haberdar olmayı sağlıyor.

Hiç yorum yok: