Yapı Kredi 5000 TL Masrafsız İlk Kredi Başvurusu - 4411'e Mesaj At

Yapı Kredi’den ilk kez kredi kullanacaklar için bir sürpriz var. Yapı Kredi Bankası'ndan ilk defa Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanacak olanlar 5.000 TL tutarında krediyi masrafsız olarak kullanıyorlar. Masrafsız Yapı Kredi Bankası kredisine başvuru yapmak için Bireysel yazıp 4411'e mesaj atmak gerekiyor. Yapı Kredi Bankası'nın Süper Kredi kampanyaları içerisinde yer alan Masrafsız İlk Kredim kampanyası yaz aylarında kredi müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Masrafsız İlk Kredim kampanyası kapsamında Yapı Kredi’den ilk kez Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanacak olanlar 12 ay vadeli olarak % 0,99 faiz oranıyla masraf ödemeden 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kredi başvurusu yapmak isteyenler Bireysel yazıp 4411'e SMS atıyorlar. İlk kez Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kullanacak olanlara özel 0,99% faiz oranıyla 5.000 TL, 12 ay vadeye kadar Masrafsız olarak çekilebiliyor. İlk Kredim kampanyası ile Yapı Kredi Bankası'nın ilk kredi müşterileri ilk kredi ihtiyaçlarını kendilerine özel bir kampanyayla karşılıyorlar. Yapı Kredi Bankası Masrafsız İlk Kredim Kampanyası ile 5.000 Lira ihtiyaç kredisi masraf ödemeden ve düşük faiz oranlarıyla alınabiliyor. Krediyi kullananların cepleri de yüzleri de gülüyor.

Masrafsız İlk Kredim başvuru bankanın şubelerinin yanısıra internetten üzerinden de yapılabiliyor. Yapı Kredi Bankası'nın internet sitesinde yer alan Kredi Şimdi linki üzerinden hemen kredi başvurusu yapılabiliyor. Dileyenler en yakın Yapı Kredi şubesine uğrayarak kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Yapı Kredi'de emekliler ve kamu personeli için de bir sürpriz var. Emekliler sadece nüfus cüzdanı ile, kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle hemen kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Cepten kredi başvurusu için ise SMS gönderilmesi gereken numara 4411.

Hiç yorum yok: