Maximum Kart ile Peşin Alışverişi Taksitlendirme ve Erteleme

İş Bankası’nın cazip fırsatlar, peşin fiyatına taksit ve indirim imkanları sunduğu, bol bol Maxi Puan kazandıran kredi kartı Maximum Kart’ın getirdiği ayrıcalıklar bitmiyor. Müşterilerin büyük beğenisini kazanan ve devamlı olumlu tepki ve yorumlar alan Maksimum Kartın sunduğu avantajlar arasında erteleme ve taksitlendirme fırsatları ön plana çıkıyor. Kartı ayrıcalıklı kılan imkanlardan birisi peşin yapılan alışverişler için erteleme veya taksitlendirme istemenin mümkün olması. İş Bankası Maksimum Kart’ı diğer kredi kartları arasında sunduğu avantajlarla dikkat çekiyor.

İş Bankası Maximum Kart sahipleri, peşin alışverişlerinin ödemesini 3 aya kadar erteliyorlar. Kart sahiplerine sunulan diğer bir imkan ile ödemeleri tek seferde gerçekleştirilen peşin ödemeler 6 aya kadar taksitlendiriliyor. Peşin olarak yapılan ve ödemeleri tek seferde gerçekleştirilen alışverişler istenirse 6 taksitle geri ödeniyor veya geri ödemelere 3 ay sonra başlanarak erteleme imkanı 100 TL ve üzeri tutarlarda tek seferde yapılan alışverişlerde sunuluyor.

Maximum Kart sahiplerinin erteleme ya da taksitlendirme talebini kartın hesap kesim tarihine kadar yapılması gerekiyor. Erteleme ve taksitlendirme başvurusu İş Bankası İnternet Şubesi aracılığıyla veya 0850 724 0 724 numaralı telefonu arayarak kolayca yapılıyor. Alışveriş ödemelerinin taksitlendirmesi ya da ötelenmesi işlemi İş Bankası şubelerine uğrayarak da yapılabiliyor.

Peşin alışverişleri vadeye yayarak ödeme imkanı sunan Maximum Kart taksitlendirme işlemi 3 veya 6 taksit olarak yapılabiliyor. 3 ay taksitlendirme için % 1,99 tutarında ücret ödenirken, 6 ay taksitlendirme için söz konusu ücret % 4,99 oluyor. Erteleme işlemlerinde ise 1 ay erteleme için % 1,99 tutarında ücret uygulanırken 2 ay erteleme için % 2,99, 3 ay erteleme için % 3,99 ücret söz konusu. Taksit imkanı olmayan yerlerde yapılan alışverişlerde taksitlendirme imkanı sunan ve dileyenlere ödemelerine 3 ay sonra başlama şansı sunan İş Bankası Maximum Kart 'Hayat Maximum'da' sloganını gerçeğe dönüştürüyor.

Hiç yorum yok: