Veresiyenin Yeni Adı Denizbank UCZ Kart ile Ödemeleri Faizsiz Erteleme

Denizbank'tan bir yenilik: UCZ Kart. Veresiyenin yeni adı UCZ Kart Denizbank'la hayatı kolaylaştırmak için geldi. Denibank UCZ Kart ile UCZ mağazalarında alışveriş edenler ödemelerini 1 aya kadar erteliyorlar. Üstelik faizsiz olarak. UCZ Kart Denizbank'ta ödmelerini erteleyerek alışveriş yapmak isteyenleri bekliyor. UCZ bine yakın mağazasıyla halka en ucuz fiyatlarla hizmet sunuyor. Çok yakında UCZ mağazalarının sayısı beşbini geçecel.

UCZ Kart almak ve ucuz ve ertelemeli alışverişin tadını çıkartmak çok kolay. UCZ yazıp bir boşluk vererek TC kimlik numarasını yazarak 3280'e göndermek UCZ Kart başvurusu yapmak için yeterli. UCZ Kart hemen adresinize ulaştırılıyor.

UCZ Kart’ın en öenmli özelliği kapalı devre bir kredili kart olması. Bu nedenle sadece UCZ mağazalarında Denizbank POS’larından yapılan ödmelerde kullanılıyor ancak sağladığı avantajlar çok büyük. Hem ucuz alışveriş hem de ödemeler bir aya kadar erteleme şansı sunuyor. Üstelik kredi kartının dönem borcunun tamamı son ödeme tarihine kadar yatırılırsa faiz uygulanmıyor. Alışveriş yapıp ödemelerini faizsiz olarak ötelemek isteyenler bugünlerde UCZ Kart'ı tercih ediyorlar.

Kart sadece UCZ mağazalarındaki alışverişlerde geçerli. Bu nedenle bu kartla nakit çekim, nakit avans veya taksitli nakit avans gibi şlemler yapılamıyor. Kart Denizbank Bonus Kart gibi taksit yaptırma imkanı sağlamıyor ve Bonus kazandırmıyor. İlk yıl için yıllık yelik ücreti alınmayan UCZ Kart için sonraki yıllarda sadece 5 TL yıllık kart ücreti alınacak.
UCZ Kart hakkında ayrıntılı bilgi almak ve ekstre hesap hareketlerini izlemek için AçıkDeniz İnternet Bankacılığı ve (212) 444 0 800 numaralı Denizbank İletişim Merkezi’ni kullanmak yeterli oluyor.

UCZ Kart ödemeleri Denizbank şubelerinden, Denizbank İnternet şubesinden, Tekstilbank şubelerinden, online tahsilat yapan posta işletmelerinden ve Garanti Paramatik'lerden yapılabiliyor. Çok olumlu yorumlar alarak yola çıkan Denizbank UCZ Kart'la tanışmak için en yakın Denizbank şubesine davetlisiniz.

Hiç yorum yok: