Kart ücreti olmayan Paraf kredi kartı ile kira aidat ve eğitim ödemeleri ücretsiz

Paraf Kart herkesi ayrıcalıklarla dolu Paraf dünyasını keşfetmeye ve parçası olmaya çağırıyor. Halkbank'ın yepyeni kredi kartı Paraf ayrıcalıklarla dolu bir hayat vaat ediyor. Kredi kartı dünyasında ayrıcalıklar Halkbank Paraf Kart'ta.

Paraf Kart şimdi bir yeniliğe imza atıyor: Artık Paraf Kart ile yapılacak kira, aidat ve eğitim ödemeleri ücretsiz. Halkbank Paraf Kart ile kirasını, apartman aidatını ve eğitimle ilgili harcamalarını yapanlar ücretsiz işlem ayrıcalığından yararlanıyorlar. Bu ödemeler için havale / EFT ücreti alınmıyor.

Paraf Kart bilindiği kart ücreti olmayan bir kredi kartı: Yani Paraf Kart sahiplerinden yıllık kart aidatı, üyelik ücreti, kart ücreti gibi isimler altında hiçbir ücret alınmıyor. Bugünlerde bankaların ücret alınmayan kredi kartı sunmalarının zorunlu hale getirileceği konuşuluyor. Paraf kart ise zaten en başından beri ücretsiz bir kredi kartı. Yalnız arada bir fark var: Yeni tasarıya göre ücretsiz olarak sunulacak kredi kartları pek çok kampanya, indirim ve taksit imkanları sunmayacak. Bu imkanlardan yararlanmak isteyenler yararlandıkları kampanya başına ücret ödeyecekler. Oysa Paraf Kart ücretsiz bir kredi kartı olmanın yanı sıra kullanıcılarına tüm kampanyalardan istisnasız yararlanma fırsatı sunuyor. Yani Paraf kart'ın ayrıcalıklı kampanyalarından ve fırsatlarından yararlanmak için ayrıca bir ücret ödemek gerekmiyor.

Paraf Kart kullananlar bolca ParafPara kazandıkları gibi ayrıca taksit yapmayan yerlerden yaptıkları alışverişler için taksitlendirme imkanından yararlanıyorlar. Paraf kart devamlı düzenlediği birbirinden çekici kampanyalarla rstoran indirimleri gibi pek çok avantaj sunuyor.

Paraf Kredi Kartı başvurusu yapmak son derece kolay. Paraf'a başvuru yapmak için PARAF yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı 3452’ye SMS olarak göndermek yeterli oluyor. Paraf Kart'a 444 0 400 numaralı Halkbank Dialog’u arayarak da başvuru yapılabiliyor. Kuşkusuz Paraf başvurusu en yakın Halkbank Şubeleri'nden de yapılabiliyor. Ayrıca Halkbank ve Paraf Kart sitelerinden online kredi kartı başvurusu yapmak da mümkün.

Hiç yorum yok: