ING Bank 139 TL Taksitle 10000 Lira Kredi

ING Bank son kredi kampanyasıyla ayda 139 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 Lira ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Banka Eylül ayına hızlı bir giriş yaptı. Piyasadaki çalkantı ve finans sektöründe yaşanan sorunlara rağmen ING Bank kredileri hız kesmiyor. Kredi ihtiyacı olan herkes için cazip koşullarla kredi kullandırmaya devam eden ING Bank sonbahar kredisi sezonunu da başlatmış oldu. Şu sıralar özellikle televizyon ekranlarında gördüğümüz tek kredi kampanyası olan ING Bank Eylül Ayı Sonbahar Kredisi yine olumlu yorumlar alacak gibi gözüküyor.

Kampanya kapsamında 24 ay ile 60 ay arasında kredi almak mümkün. 60 ay vadeli olarak 10 Bin TL kredi çekenler ilk yıl aylık taksit olarak 139 Lira ödüyorlar. Sonraki 12 aylık periodlara ödenecek aylık kredi tutarı her yıl yaklaşık % 30 oranında artıyor. Kredi kampanyası dosya masrafsız olarak sunuluyor.

Daha önceki kredi kampanyalarıyla devamlı olumlu yorumlar alan ve vatandaşlar arasında büyük ilgi gören ING Bank'ın son kampanyası da ses getirecek cinsten. Bugünlerde kredi bulmak için banka banka gezenler için ING'den iyi bir haber var. Kredi almak için ING Bank'ta bir tanıdığınız olması gerekmiyor. Kredi arayanlar için en iyi çözümlerden biri de ING Bank Eylül Kredisi kampanyasıyla geldi. Kampanyada kredi başvuruları sadece nüfus cüzdanı ile yapılabiliyor. Sabah saatlerinde yapılan kredi başvuruları aynı gün içinde sonuca bağlanıyor. Kolay, uygun koşullara sahip bir ihtiyaç kredisi arayanların yolu Eylül ayında ING Bank şubelerine düşecek gibi gözüküyor. Sadece nüfus cüzdanı ile kredi başvurusu yapılabilirken, taksitleri sonradan kademeli olarak artan kredi seçeneği ilk yıl çok düşük taksit tutarlarıyla kredi kullanmak mümkün.

Hiç yorum yok: