Ziraat Bankası Masrafsız ve Komisyonsuz Tüketici Kredisi

Çoğu tüketici kredisi kampanyası düşük faiz oranlarıyla cazip gözükebilir. Ama gelin görün ki, kredinin dosya masrafı, komisyon tutarı, kredi kullandırım ücreti, istihbarat ücreti vb. isimlerle adlandırılan diğer maliyetleri bir anda herşeyi değiştirir. Bu nedenle kredinin düşük faiz oranlarına sahip olması sizi yanıltmasın. Arka planda kendini gösteren kredi masrafları çoğu zaman kredinin faiz oranından daha da büyük bir yük oluşturur.

Bu tatsız sürprizlerden kurtulmanın belki de en pratik yolu masrafsız bir kredi kullanmak. Ziraat Bankası'nın Masrafsız Tüketici Kredisi hem hiçbir masraf içermiyor, hem de çok düşük faiz oranlarıyla sunuluyor. Krediyi kullanırken elinize geçecek tutar hiçbir kesinti olmadığı için kullandığınız kredi tutarı kadar oluyor. Böylece hesaplarınız şaşmıyor, ihtiyaçlar için kullanılacak miktar azalmıyor. Ziraat Bankası Masrafsız Tüketici kredisinde dosya masrafı ya da kredi kullandırım ücreti, kredi tahsis ücreti gibi hiçbir masraf yok. Krediyi kullananlar aynı zamanda istihbarat ve haberleşme ücreti gibi komisyon kesintileri de ödemiyorlar. Kredi kullanıcıları paralarını kesintisiz ellerine alıyorlar.

Ziraat Masrafsız Kredi'de masraf ve komisyon yok ama faiz oranları da çok düşük. Masrafsız Kredi 24 aya kadar aylık % 1.35 faiz oranıyla kullanılabiliyor. 36 aya kadar olan vadelerde faiz oranı % 1.37 olarak gerçekleşiyor. 48 aya kadar taksitlerle % 1.38 oranıyla Ziraat Masrafsız Tüketici Kredisi kullanmak mümkün olurken, 60 aya kadar olan vadelerde faiz oranı % 1.43 oluyor.

Ziraat Bankası Masrafsız Tüketici Kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubelerine yapılabiliyor. Başvurularda kimlik belgesi, gelir belgesi ve gerekli olduğu takdirde yerleşim belgesi ya da son iki aya ait fatura isteniyor. Kredi başvuruları en kısa zamanda sonuca ulaştırılarak kredinin hızlı bir şekilde kullanılması sağlanıyor.

Hiç yorum yok: