Garanti'den 5000 TL krediye 1000 TL bedava kredi

Garanti Bankası yepyeni bir ihtiyaç kredisine imza attı: 5000 TL krediye 1000 TL bedava kredi. Garanti Bankası'nın herkes tarafından bilinen ve artık bir marka haline gelen destek kredi kampanyalarına katılarak kredi kullananlar için tasarlanmış olan kampanya büyük ilgi görmette aday. Bedavalı Kredi kullanmak isteyenler öncelikle Garanti Tam Destek ihtiyaç kredisine başvuru yapıyorlar. Kullanılan kredinin % 20'si oranında Bedava Kredi kullanmak mümkün oluyor.

Bedava Kredi'nin anlamı kullanılan kredi için faiz ödenememesi ve kredi tahsis ücretinin olmaması. Bedava olarak kullanılan kredide 0 faiz uygulanıyor ve kredi tahsis ücreti alınmıyor. Kampanya kapsamında 5.000 TL destek kredisi için 1.000 TL bedava kredi, 10.000 TL destek kredisi için 2.000 TL Bedava Kredi kullanılabiliyor. Kullanmayı düşündüğünüz destek kredisi miktarına göre kullanabileceğiniz faizsiz, tahsis ücretsiz kredi tutarını kendiniz de hesaplayabilirsiniz. En az 2.500 TL destek kredisi alanlar Bedava Kredi kullanmaya hak kazanılıyor. En fazla ise 2.000 TL tutarında Bedava Kredi almak mümkün oluyor. 12 ay vadeyle kullanılan Destek Kredisi için Bedava Kredi kullanma imkanı sunuluyor.

Garanti Destek Kredisi kampanyasında indirimli faiz oranları uygulanıyor. Kampanya kapsamında % 0.48'den başlayan faiz oranlarıyla 60 aya kadar olan vadelerde kredi kullanılabiliyor. Garanti Destek Kredilerinde üst limit ise 50.000 TL olarak belirlendi. Garanti Bankası'nın Bedavalı Destek Kredisi kampanyasına katılmak isteyenler Garanti Bankası şubelerine başvuru yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok: