ING Bank Kredi Başvuru Numarası 2205'e Nasıl SMS Atılır

Bankaların son dönemdeki en gözde kredi başvuru yöntemlerinin başında SMS atarak yapılan kredi başvuruları geliyor. Hemen her bankanın değişik SMS kredi başvuru numarası var. Bu konuda lider konumda olan ve SMS başvuru servisi en çok ilgi gören ve olumlu yorumlar alan bankaların başında ise ING Bank geliyor. Peki ING Bank'a SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılıyor? Hangi no'ya SMS gönderilerek kredi başvurusu gerçekleştiriliyor? ING kredi SMS başvuru no'su nedir?

Hemen söyleyelim ki ING'ye SMS ile kredi başvurusu yapmak çok kolay ve pratik. ING'nin SMS numarası 2205. Bu numaraya kısa mesaj gönderilerek kolaylıkla kredi başvurusu yapılabiliyor. Kredi mesaj metnine neler yazılması gerekiyor derseniz söyleyelim: Kısa mesaj metnine Kredi yazdıktan sonra bir boşluk bırakmak gerekiyor. Boşluğun ardından TC kimlik numarasını yazmamız gerekiyor. Kim kredi kullanmak istiyorsa onun TC kimlik numarasının yazılması gerekli. TC kimlik numarasına artık nüfus cüzdanlarından kolaylıkla ulaşılabiliyor. TC kimlik numaranızı bilmiyorsanız nüfus kağıdınıza bakmanız yeterli. Henüz nüfus cüzdanınızı değiştirmediyseniz ve hala eski kimlik belgenizi kullanıyorsanız internet üzerinden diğer kimlik bilgilerinizi girerek TC kimlik numaranızı öğrenebilirsiniz. Devletin bu konuda hizmet veren bir sitesi var.

Kredi yazarak bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaramızı eksiksiz ve doğru biçimde yazdıktan sonra 2205'e bu bilgileri kısa mesaj olarak göndermek yeterli oluyor. Bu şekilde SMS attığımızda ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış oluyoruz. Kredi başvurusunun cevabı çok kısa süre içinde SMS gönderilen cep telefonuna gönderiliyor. Kredi cevabı olumlu ise bundan sonra sadece nüfus cüzdanı ile ING Bank şubesine gitmek yeterli. ING Bank kredileri sadece nüfus cüzdanı ile kullanılıyor.

ING Bank'ın yeni başlayan kampanyası ile aylık 139 Liradan başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtyiaç kredisi alınabiliyor. Kampanya 60 aya varan vadeler sunuyor. Dosya masrafı alınmayan kampanyada aylık taksit ödemeleri her yıl belirli bir oranda yükseliyor.

Hiç yorum yok: